Princ Endru ne odustaje: Ni posle novih optužbi u slučaju Epstajna neće da napusti kraljevsku vilu

07.01.2024

13:14

0

Zakleo se da će se odupreti svakom pokušaju kralja da ga izbaci

Princ Endru ne odustaje: Ni posle novih optužbi u slučaju Epstajna neće da napusti kraljevsku vilu
Princ Endru - Copyright Profimedia

Britanski princ Endru odbija da napusti svoju kraljevsku vilu uprkos novim tvrdnjama o njegovim vezama sa Džefrijem Epstajnom.

Batler pokojnog milijardera je svedočio da je vojvoda od Jorka uživao u „svakodnevnim masažama“ u Epstajnovoj vili na Floridi tokom čestih poseta pokojnom američkom pedofilu na Floridi, a izvor blizak Endru i bivšoj supruzi Fergi, koji dele 30 soba kraljveske lože u ​​Vindzoru, rekao je da „Endru ne ide nikuda".

Princ Endru se zakleo da će se odupreti svakom pokušaju kralja da ga izbaci iz njegove vile, u kojoj živi više od 20 godina.

Profimedia
 

- Endru ne ide nikuda. Kralj ga ne može naterati. On ima zakup „od livenog gvožđa" i ima nameru da ga poštuje - kazao je izor blizak princu, piše britanski Miror.

Epstajnov batler Huan Alesi rekao je da je Endru bio čest gost u ulici Palm Bič i da je umeo da „provodi nedelje" tamo, ali je priznao da ne može da se seti da li je Endru imao više od jedne masaže dnevno i da ne zna šta se desilo tokom njih.

Ovi detalji otkriveni su nakon što su u poslednjih nekoliko dana objavljene desetine pravnih dokumenata o Epstajnu.

Profimedia
 

Uprkos optužbama, Endru ostaje u vili iako nema javnosti poznate prihode, suočavajući se sa računom za popravku od 2 miliona funti. Upućeni kažu da mu je majka, pokojna kraljica Elizabeta II, dala „apsolutno uverenje“ da neće morati da ode ako to ne želi. Godine 2003. potpisao je 75-godišnji ugovor o zakupu imanja, pristajajući da održava kuću i veliko imanje.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike