Ko je manekenka koja je bila lojalna Epstajnu: Dovodila mu devojke, a nije htela da odgovara na pitanja o Klintonu

06.01.2024

12:42

0

Autor: N.P.

Epstajn je imao niz saradnica koje su mu pomagale da vrbuje još devojaka za svoje pokvarene namere

Ko je manekenka koja je bila lojalna Epstajnu: Dovodila mu devojke, a nije htela da odgovara na pitanja o Klintonu
Nadija Marčinko je godinama radila za Džefrija Epstajna - Copyright Youtube/Law&Crime Network

Nadija Marčinko, manekenka koja je postala pilot, navodno je bila istaknuta saučesnica pedofila Džefrija Epstajna, a kada je ispitivana o drugim saradnicima ili nekadašnjem predsedniku SAD Bilu Klintonu pozvala se na 42 puta na peti amandman.

Marčinko je više puta iskoristila svoje pravo na ćutanje u cilju da se zaštiti od inkriminišućih optužbi tokom saslušanja 2010. godine, u slučaju koji se vodio protiv osuđenog seksualnog prestupnika Epstajna.

- Da li ste svedočili neprikaldnoj seksualnoj aktivnosti između Džefrija Epstajna i maloletnica, dok je bio u prisustvu Bila Klintona - upitao je advokat Marčinkovu.

- Peti - prozborila je manekenka misleći na peti amandman.

Takođe je upitana da li je poznavala Bila Klintona, da li je bila sa njim u avionu i da li je poznavala Daga Benda, predsednikovu desnu ruku. Tada je ponovo odlučila da ne odgovori na pitanja.

Klinton nije optužen za neko krivično delo, a priznao je da je leteo Epstajnovim avionom na putovanjima u Afriku, Evropu i Aziju, ali je isticao da nije znao za njegove "užasne zločine".

Opisan je kao "ključna ličnost" u slučaju i da je imao bliski odnos sa Epstajnom i Gislejn Maksvel.

Bivši predsednik je više puta fotografisan u Epstajnovom društvu, bilo u avionu ili na nekom od njegovih imanja. Navodno, Epstajn je 17 puta bio gost Bele kuće tokom Klintonovog mandata. 

Profimedia
Bil Klinton se često družio sa Epstajnom, osuđenim seksualnim prestupnikom

Predsednik Klinton se pominje više od 70 puta u dokumentima koji su objavljeni ove nedelje.

Podsetimo, dokumenti su objavljeni u okviru tužbe koju je nekadašnja žrtva Virdžinija Džufri 2015. podnela protiv Gislejn Maksvel, dugogodišnje Epstajnove "madam" zbog zlostavljanja.

Inače, druga imena koja su pomenuta tokom svedočenja Marčinkove su Žan Luk Brunel, francuski skaut za modele koji se obesio u zavorskoj ćeliji, finansijer Glen Dubin i Alan Deršovic, nekadašnji advokat Džefrija Epstajna.

Marčinkova se i u njihovom slučaju pozvala na peti amandman.

Navodno, Epstajn je Marčinkovu doveo u SAD iz Slovačke kada je imala 15 godina, ali se trudio da to ne unosi u zvanične podatke o letovima sve do njenog 18. rođendana. Prvi put su se njeni inicijali pojavili 2003. Sumnja se da mu je dovodila devojke, a njeni advokati su tvrdili da je i sama bila žrtva.

Navodno, bila je primorana da ima odnose sa drugim devojkama i  Epstajnom, a sve je ispričala jedna od žrtava policiji Palm Biča. Kako je otkrila, Marčinkovoj je plaćeno da ima oralni seks sa određenim muškarcem, čije ime nije još otkriveno, a Epstajn bi primoravao devojke da imaju odnose među sobom, često koristeći seksualne igračke, a na kraju bi im se pridružio u oralnom seksu. Više puta ih je silovao, navodi se.

To je ostalo zapisano u izveštaju policije Palm Biča što sugeriše da su zvaničnici znali da je Epstajn silovao i zlostavljao Marčinkovu baš kao i mnoge druge žrtve. Takođe su bili svesni da je Epstajn bio registrovani seksualni prestupnik.

Marčinkova je opisana kao lojalna pedofilu i navodno ga je posetila oko 90 puta dok je bio u zatvoru na Floridi 2008. godine zbog navođenja maloletnica na seks.

- Čini se da su Nađa i Džefri stvarno voleli jedno drugo. Izgledalo je kao da su bili u romantičnoj vezi, često su se držali za ruke - rekao je jednom prilikom izvor za Dejli mejl.

Njen advokat je rekao kako je "veoma traumatizovana" zbog vremena koje je provela sa pedofilom.

 

BONUS VIDEO

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike