Španska serija u britanskom zatvoru: Pripadnice obezbeđenja spavale sa osuđenicima, ali to nije sve - javnost u šoku! (FOTO)

06.09.2023

10:20

0

Neverica na Ostrvu

Španska serija u britanskom zatvoru: Pripadnice obezbeđenja spavale sa osuđenicima, ali to nije sve - javnost u šoku! (FOTO)
Copyright Pixabay Profimedia

Zatvor HMP Bervin u Velikoj Britaniji trenutno prolazi kroz ozbiljan problem sa nedostatkom osoblja, jer je 18 zaposlenih smenjeno zbog različitih seksualnih skandala i afera s zatvorenicima. Ova situacija izaziva zabrinutost jer postoji velika mogućnost ugrožavanja sigurnosnih standarda.

Problemi su počeli da se javljaju 2017. godine kada su pripadnice obezbeđenja Dženifer Gavan (27), Ajšea Gan (27) i Emili Votson (26) započele ljubavne veze sa zatvorenicima.

 

 

Dženifer Gavan je 2017. godine započela vezu sa prestupnikom Aleksom Koksonom. Ona mu je dala telefon na kojem je snimala eksplicitne video snimke, piše "Dejli mejl". U decembru 2022. je osuđena na osam meseci zatvora nakon što je priznala krivicu za nedolično ponašanje.

Ajšea Gan je obavila više od 1.200 telefonskih poziva uključujući eksplicitne video pozive, prokrijumčarila je donji veš u ćeliju svog ljubavnika Kurama Razaka u svojoj postavi grudnjaka.

Emili Votson se, prema izveštajima, tri puta sastala sa svojim ljubavnikom u njegovoj ćeliji.

Ganova i Votsonova su zbog svojih prekršaja na 12 meseci zatvora 2019. godine.

Na kraju, najnoviji slučajevi nedoličnog ponašanja pripadnica obezbeđenja, dogodili su se tokom marta 2022. i februara ove godine. Njihov identitet se za sada čuva u tajnosti.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike