Bivši obaveštajac: SAD znaju za aktivnosti vanzemaljaca skoro 100 godina (VIDEO)

26.07.2023

19:33

1

Tvrdi da zna i "tačne lokacije" nama nepoznate tehnologije

Bivši obaveštajac: SAD znaju za aktivnosti vanzemaljaca skoro 100 godina (VIDEO)
Copyright Youtube/C-SPAN

Uzbunjivač i bivši američki obaveštajac, Dejvid Graš, izjavio je danas da Sjedinjene Američke Države znaju za aktivnosti "neljudi", odnosno, vanzemaljaca od tridesetih godina prošlog veka.

Na pitanje kongresmena da li američka vlada ima informacije o vanzemaljskom životu, Graš je rekao da su SAD verovatno svesne aktivnosti koje nisu ljudske od 1930-ih godina.

Uzbunjivač je, tokom svedočenja pred Nazdornim odborom Predstavničkog doma američkog Kongresa, rekao da je apsolutno siguran da SAD poseduju UAP (neidentifikovani vazdušni fenomen) i napomenuo da to tvrdi na osnovu razgovora sa više od 40 svedoka tokom četiri godine.

Tvrdi da zna "tačne lokacije" gde se nalazi ova tehnologija i navodi da je te lokacije "dostavio generalnom inspektoru, a neke i obaveštajnim odborima".

Graš je tokom svedočenja kazao da se suočio sa "brutalnom odmazdom" nakon što je, kako tvrdi, otkrio dokaze o tome da Vlada SAD krije dokaze o postojanju vanzemaljaca.

- Bilo je veoma brutalno i veoma nesrećno, neke od taktika koje su koristili da bi me povredili, i profesionalno i lično - rekao je Graš.

On je naveo da zna "više kolega" koje su fizički povređene usled aktivnosti UAP-a, a na zahtev da kaže više detalja o tome, odgovorio je da "ne može da ulazi u pojedinosti".

Dejvid Gruš je 36-godišnji američki veteran koji je bio član Operativne grupe za neidentifikovane leteće objekte (NLO-UFO), a od 2019. do 2021. godine služio je kao predstavnik Nacionalne izviđačke kancelarije, jedne od pet velikih američkih obaveštajnih agencija.

 

BONUS VIDEO


 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike