Automobilom se zakucao u bolnicu jer ga ne leče već dve godine (VIDEO)

16.05.2023

15:47

0

Autor: N.P.

Automobilom se zakucao u bolnicu jer ga ne leče već dve godine (VIDEO)
Copyright Twitter/Lucas Claro

Jedan Portugalac se svojim automobilom zakucao u zgradu bolnice jer mu je dojadilo da više od dve godine čeka na lečenje.

Hugo Lopez je dokumente o svojim zdravstvenim problemima sa debelim crevom zakačio na prozor "mercedesa" pre nego što je prošao kroz ulaz bolnice u Kaškaišu, nadomak Lisabona.

- Želim da znam zašto me uporno diskriminišete u ovoj bolnici. Već dve i po godine tražim pomoć. To je ogroman napor koji se pogoršao pre četiri meseca zbog kile. Idem od doktora do doktora, od porodičnog doktora do bolnice u Kaškaišu, uklučujući i konsultaciju koja je odložena zbog kompjuterske greške - rekao je besni Lopez.

Kako je istakao, nije u stanju da normalno obavlja nuždu otkad je operisao hemoroide na privatnoj klinici u novembru 2020. godine. Posetio je i tri različite privatne klinike kako bi potražio rešenje za svoj problem.

Bio je i u državnoj bolnici početkom maja kada mu je doktor prepisao natrijum hlorid.

- Primljen sam u 8 sati ujutru i telesna temperatura mi je bila svega 34.5. Čim su mi prepisali natrijum hlorid, otišao sam u panici. Moje poverenje u lekare je ravno nuli. Osam puta su me privatno pregledali i rekli su mi da nemam nikakav problem. Ali, osećam se kao da umirem. Ne mogu da živom ovako - rekao je.

Lopez je uhapšen u bolnici, a vlasti su uklonile vozilo. I dalje nije dobio nikakvu terapiju.

 

BONUS VIDEO

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike