Vozač jurio auto-putem u suprotnom smeru, policajac je morao brzo da reaguje (VIDEO)

23.04.2023

12:23

0

Autor: N.P.

Nije poznato zašto je vozač završio u suprotnom smeru, a za sada nije uhapšen

Vozač jurio auto-putem u suprotnom smeru, policajac je morao brzo da reaguje (VIDEO)
Copyright FOX 13 News Utah

Kada je policajac Čed Mekoj na auto-putu u Juti ugledao džip koji se kretao u suprotnom smeru, na prometnoj saobraćajnici, morao je brzo da reaguje.

On se namerno zakucao svojim vozilom u vozača koji je jurcao suprotnim smerom kako bi zaštitio druge učesnike u saobraćaju.

- Samo što sam završio svoju smenu u okrugu Solt Lejk i prešao sam u oblast Tuela. Nisam ništa čuo preko policijskog radija. Video sam ispred mene vozila kako se pomeraju udesno i odjednom sam ugledao kamionet koji je išao u suprotnom smeru prilično velikom brzinom. Odmah sam upalio rotaciona svetla kako bih upozorio njega, ali i druge vozače. Međutim, video sam da se ne zaustavlja, pa sam se zakucao u njegovo vozilo - ispričao je policajac sa 12-godišnjim iskustvom.

Potom je izašao iz vozila i video da za volanom sedi 62-godišnjak. Obojica su prebačeni u bolnicu gde im je pružena medicinska pomoć.

Nije poznato zašto je vozač završio u suprotnom smeru, a za sada nije uhapšen niti je protiv njega podignuta optužnica.

U Juti su od početka godine zabeležena 83 incidenta u kojima su vozači vozili suprotnim smerom, a u nekoliko nesreća je bilo i smrtnih slučajeva. 

 

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike