Influenserka (37) dobila drugu bebu sa posinkom kog je odgajala kao dete!

07.04.2023

07:25

0

Vovin otac, sa druge strane, očigledno nije bio upoznat sa situacijom

Influenserka (37) dobila drugu bebu sa posinkom kog je odgajala kao dete!
Copyright Profimedia

Ruska blogerka Marina Balmaševa (37) koja se udala za svog 23-godišnjeg posinka Vladimira Vova Šavirina, otkrila je da su dobili drugu bebu. Popularna influenserka napustila je Vovinog oca nakon što je zatrudnela sa posinkom.

Imali su aferu iza njegovih leđa, uprkos tome što je Aleksi usvojio petoro dece sa Marinom. A njen komentar na priču da se zaljubila u Vovu glasio je: "zaljubio se u mene sa svim mojim ožiljcima od plastičnih operacija, celulitom..."

Ova mama dvoje dece rekla je za Sun: "Ne želim da izgledam bolje od onoga što jesam".

Vovin otac, sa druge strane, očigledno nije bio upoznat sa situacijom.

- Nisu se stideli da imaju seks dok sam ja bio kod kuće - rekao je on. A zatim dodao:

Profimedia
 

- Zavela je mog sina, on pre nije imao devojku. Oprostio bih joj prevaru da nije moj sin u pitanju. Trčala je do kreveta mog sina iz naše spavaće sobe kada sam spavao. Posle toga bi se vraćala i ležala sa mnom u krevetu kao da se ništa nije dogodilo - kaže otac.

Marina je svojim pratiocima ranije rekla: - Da li sam zažalila što sam uništila porodicu? I da i ne. Bilo me je sramota. On je dobra osoba i divan otac našoj deci... Кako su deca prihvatila promene? Apsolutno mirno - dodala je.

Marina je na društvenim mrežama podelila fotografije svog drugog deteta sa posinkom.

Profimedia
 

Uz sliku je napisala "Zdravo". Marina smatra da je njen drugi muž koji ima, kako kaže, "najšarmantnije plave oči na svetu" takođe pomalo "nespretan" kada je u pitanju roditeljstvo.

Influenserka je rekla: - Vova mi je rekao da idem u krevet i da će je uspavati. Tada je počela zabava, koja je trajala više od dva sata.  Plakala sam gledajući ga kako nespretno, ali samouvereno gura kolica - zaključila je ona.

Bonus video

 

https://www.youtube.com/watch?v=-TLsu5pYm38

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: ladbible.com

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike