Intimni odnosi na radnom mestu: Udata policajka spavala sa šestoricom kolega, tvrdila da ima "otvoreni brak"

19.01.2023

21:05

0

Autor: M.M.

Policajka Megan Hol njene kolege iz stanice u Tenesiju u prethodnih nekoliko dana nalaze se u centru skandala zbog eksplicitnih fotografija

Intimni odnosi na radnom mestu: Udata policajka spavala sa šestoricom kolega, tvrdila da ima "otvoreni brak"
Copyright Printscreen/Facebook/Meagan Hall

Udata policijska službenica navodno je imala seksualne odnose sa šest muških kolega na dužnosti, a glasine o neprimerenom seksualnom ponašanju potresle su malu policijsku stanicu u Tenesiju i dovele do otpuštanja pet policajaca.

Policajka Megan Hol njene kolege iz stanice u Tenesiju u prethodnih nekoliko dana nalaze se u centru seks skandala zbog eksplicitnih fotografija.

Policajka je navodno na jednoj zabavi skinula gornji deo kupaćeg kostima, a onda je u hidromasažnoj kadi imala oralni seks sa dvojicom kolega.

Hol se navodno hvalila veličinom polnog organa jednog od kolega. Takođe je tvdila da je u „otvorenom braku“, što je rezultiralo njenim otkazom, ali i otpuštanjem još četvorice njenih kolega. Dva policajca koja su optužena za afere sa Megan izbegla su otkaz, ali su i oni na kraju suspendovani.

Prema izveštaju interne istrage od 28. decembra, ona je optužena za oralni seks sa kolegama dok je radila u policijskoj stanici i policijskoj teretani. Susreti su se zakazivali u hotelima, na čamcu, na zabavama i u domovima drugih službenika.

Kada je gradonačelnik La Vergnea u Tenesiju Džejson Kol primio prijave da Hol ima veze s brojnim drugim policajcima, kao i da je upražnjavala seks sa kolegom i njegovom suprugom, počeli su da istražuju živote promiskuitetnih policajaca.

U izveštaju se navodi da je jedan od kolega kada je upitan o tome, priznao da je imao seks sa njom „u više navrata“. On je priznao i da mu je Hol pričala o veličini polnog organa jednog od kolega, kao i da mu je priznala da je imala seksualne odnose sa njim dok su oboje radili.

Ovaj policajac navodno je svedočio poljupcu između Hol i njihovog kolege dok su gledali fudbal, a tvrdio je i da je koleginica poljubila njegovu ženu Ejmi nakon što je saznala za njihov „otvoreni brak“. Policajac je naveo i da je njen muž svedočio poljupcu, ali ne i seksualnom odnosu koji je imala sa njim i njegovom ženom.

Osam policajaca je disciplinski kažnjeno za niz krivičnih dela, uključujući seksualnu aktivnost na dužnosti, seksualno uznemiravanje, ponašanje neprimereno policajcu i laganje istražitelja, piše Njujork post.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike