Oglasio se tinejdžer koga hoće da tuži Ilon Mask: Mislim da je to blef!

16.12.2022

06:24

0

Autor: N. Pavlović

Svini smatra da ne treba mnogo da brine

Oglasio se tinejdžer koga hoće da tuži Ilon Mask: Mislim da je to blef!
Džek Svini - Copyright Profimedia

Džek Svini, student koji je pokrenuo nalog na Tviteru koji je pratio kretanje privatnog aviona Ilona Maska, kaže da ga ne brine što je milijarder zapretio da će ga tužiti.

Tinejdžer (19) je rekao da je razgovarao sa nekoliko ljudi o potencijalnoj tužbi i da će proveravati svoje poštansko sanduče.

- Mislim da je to blef, ali videćemo. Teško je reći. Moramo da sačekamo da vidimo da li ću dobiti zvanično obaveštenje ili nešto slično - rekao je Svini.

Podsetimo, novi vlasnik Tvitera, Ilon Mask, suspendovao je naloge koji prate lokacije privatnih aviona, uključujući i ElonJet.

ElonJet je pokrenuo Svini, a pratio je Maskov avion.

Kasnije su suspendovani i Tviter nalozi koji prate letelice generalnog direktora kompanije Meta Marka Zakerberga i osnivača Amazona Džefa Bezosa.

Nakon što je Mask saopštio da je „progonitelj“ u utorak uveče u Los Anđelesu pratio i presreo automobil u kom je bilo njegovo dete, rekao je da će protiv Svinija podneti tužbu jer smatra da nalozi poput ElonJet-a ugrožavaju njegovu bezbednost.

- Ali, to je bio automobil, ne avion. I navodni incident se dogodio 24 sata nakon moje poslednje objave na Tviteru što je velika vremenska razlika. Pokušavaju da povežu nešto što je ludo povezivati - rekao je Svini.

 

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike