Mask objavio snimak progonitelja koji je presreo auto sa njegovim detetom! (VIDEO)

15.12.2022

12:19

0

U snimku mladić sedi u automobilu dok ga nepoznata osoba snima, da bi se zatim u kadru našla i registarska tablica vozila

Mask objavio snimak progonitelja koji je presreo auto sa njegovim detetom! (VIDEO)
Copyright Tanjug AP PhotoJae C. Hong/Twitter

Milijader i vlasnik Tvitera podelio je prethodne noći sa svetom informaciju da je automobil u kom se vozilo njegovo dete presreo progonitelj koji je mislio da se u njemu vozi on.

Zbog toga je ukinuo nalog ElonJet na Tviteru, da bi ga nedugo zatim ponovo aktivirao i dopunio pravila Tvitera rekavši da se sa njima kosi svako objavljivanje lokacije uživo bilo kog lica.

Pomenuo je pokretanje pravnog postupka protiv osobe koja je uznemirila njegovo dete presretanjem, a sada je na Tviteru objavio i snimak u kom se vidi mladić koji je prerušen tako da mu se vide samo oči.

U snimku on sedi u automobilu dok ga nepoznata osoba snima, da bi se zatim u kadru našla i registarska tablica vozila.

- Prepoznaje li neko ovu osobu ili auto? - napisao je Mask uz snimak koji se nadovezao na njegovu sinoćnu objavu u kojoj je pisao o incidentu.

 

 

- Sinoć je automobil koji je prevozio malu Eks u Los Anđeles pratio ludi progonitelj (misleći da sam u njemu ja), koji je kasnije blokirao kretanje automobila i popeo se na haubu. Preduzimaju se pravni postupci protiv Svinija i organizacija koje su podržavale nanošenje štete mojoj porodici - napisao je novi vlasnik Tvitera pre nekoliko sati.

Tviter je neposredno pre toga u sredu suspendovao naloge koji prate lokacije privatnih aviona, uključujući i ElonJet, koji je pratio avion generalnog direktora kompanije Ilona Maska, koji je ponovo aktiviran uveče.

Mask je tvitovao da su nalozi prekršili Tviterova pravila „doksinga“, što znači otkrivanje ličnih podataka koji nisu javni.

Kasnije tokom dana suspendovani su i Tviter nalozi koji prate avione generalnog direktora kompanije Meta Marka Zakerberga i osnivača Amazona Džefa Bezosa.

Svini negira umešanost

Nalog za praćenje Maska kreirao je Džek Svini (20), student sa Floride. Svinijev lični nalog na Tviteru takođe je suspendovan u sredu, ali on tvrdi da nema nikakve veze sa ovim incidentom.

Profimedia/Youtube/NewsNation Now
Mask i Svini

- To nije sinoć, tako da ne razumem kako je to povezano. Oni imaju svoj pravni status, a sve što radim je da uzimam njihove podatke i stavljam ih na Tviter. Ne radim ništa loše i nisam mislio ništa loše - rekao je Svini i dodao:

- To bi mogla biti i taktika zastrašivanja. Ne znam.

Svini je rekao za Njuzvik da ne smatra nalog bezbednosnom pretnjom, napominjući da podaci nisu u realnom vremenu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike