„Nadam se da smo na istoj strani"! Bajden ispipao ruskog kamermana: Prišao mu na Baliju, pa počeo da deli komplimente (VIDEO)

16.11.2022

19:22

0

Čak i kada je saznao da je Rus, američki predsednik se nije zaustavio

„Nadam se da smo na istoj strani"! Bajden ispipao ruskog kamermana: Prišao mu na Baliju, pa počeo da deli komplimente (VIDEO)
Džo Bajden - Copyright Printscreen Twitter/bubbaprog

Američki predsednik Džozef Bajden rekao je ruskom kamermanu Juriju Šolmovu da je „zabrinut” zbog njegovih nabreklih bicepsa i da se nada da je Rus „na istoj strani” kao i on.

Šolmov, kamerman na Prvom kanalu Rusije, bio je u utorak u društvu Bajdena i niza drugih zapadnih lidera na samitu G20 u Indoneziji. Bajdenu, koji se hvalio svojom fizičkom sposobnošću tokom svoje političke karijere, svideli su se, po svemu sudeći, ruski „pištolji“ („guns").

- Usput, veoma se brinem zbog bicepsa ovog tipa. Njegovi bicepsi su veliki kao moji listovi. To je muškarac. Nadam se da smo na istoj strani - rekao je Bajden dok je pokazivao na Šolmova, prilazeći mu da dodirne njegove mišiće.

 

 

Kada je obavešten da je Šolmov u stvari Rus, Bajden se nije obazirao.

- Nije me briga ko je on. Ima prave bicepse. Mi ih zovemo pištolji (oružje, „guns") - kazao je Bajden.

Francuski predsednik Emanuel Makron u međuvremenu se osmehnuo i poželeo Rusu „dobar trening“.

 

 

Dok Bajden ovog vikenda puni 79 godina i snimljen je kako se muči da se penje uz stepenice, on je bio sportista u srednjoj školi i na koledžu i često je komentarisao svoju fizičku spremnost. Čak je i izazvao bivšeg predsednika Donalda Trampa na takmičenje u sklekovima 2019. godine i izjavio da bi ga pobedio da su išli zajedno u srednju školu.

Američki predsednik, koji je u više navrata kritikovan zbog neprikladnog dodirivanja žena i devojaka i devojčica, takođe je imao neobične komentare o muškoj građi. Susrevši se sa njujorškim aktivistom u februaru, Bajden je odbio rukovanje i umesto toga stisnuo mu je biceps i izjavio „ovaj čovek ima oružje“.

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike