"Šta si mi to uradio?": Slavio rođenje deteta, pa pogođen samostrelom u stomak (VIDEO)

06.11.2022

10:44

0

Autor: N. Pavlović

Peruanac stradao zbog buke

"Šta si mi to uradio?": Slavio rođenje deteta, pa pogođen samostrelom u stomak (VIDEO)
Copyright Youtube/ClickHeart TV 2

Jedan Italijan ubio je sugrađanina tako što ga je pogodio samostrelom, a sada se pojavio i snimak šokantnog događaja u Đenovi.

Havijer Alfredo Miranda Romero (41), poreklom iz Perua, otišao je sa prijateljem da proslavi rođenje deteta u obližnjem baru. Osim toga, tamo su pratili i utakmicu Lige šampiona između Liverpula i Napolija, pa su popili koju čašicu više.

Zbog toga su bili prilično bučni na putu ka kući što je zasmetalo Evaristu Skalku (63) koji je sa terase ispalio strelu, koja se obično koristi za lov na veprove.

Romero se uhvatio za stomak i počeo je da jauče.

- Ku*kin sine! Šta si mi to uradio? - povikao je.

Svedoci kažu da je Skalko pre napada nekoliko puta uvredio Romera na rasističkoj osnovi. Međutim, ubrzo je shvatio da je ozbiljno povredio čoveka.

- Da li ti treba pomoć? - upitao je.

Potom je istrčao na ulicu i pokušao je da zaustavi krvarenje. U međuvremenu je stigla i policija, a Romero je prebačen u bolnicu. Lekari su pokušali da mu pomognu, ali je jetra bila ozbiljno povređena, pa je Peruanac ubrzo preminuo.

Skalko, radnik u lokalnoj marini, rekao je da se upravo vratio sa posla na Malti i da je bio veoma umoran i da je samo želeo da spava, ali da mu je smetala buka.

- Pogledao sam kroz prozor i video sam grupu ljudi kako uriniraju, pa sam vikao na njih, ali su me ignorisali. Zgrabio sam samostrel, ali nisam nameravao nikoga da ubijem - kazao je policiji.

U njegovoj kući je pronađeno oko 60 strela.

Vlasti su navele da je Romero živeo u Italiji 26 godina.

 

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike