Lažni ginekolog prevario desetine žena za četiri godine: Prikupljao njihove slike i snimke, sud doneo odluku da ga smesti u zatvor!

27.10.2022

13:36

0

Jednoj ženi postao je sumnjiv, pa je ustanovila da nema lekara zavedenog pod njegovim imenom

Lažni ginekolog prevario desetine žena za četiri godine: Prikupljao njihove slike i snimke, sud doneo odluku da ga smesti u zatvor!
Ilustracija - Copyright Profimedia

Muškarac koji je prevario desetine žena da mu pošalju fotografije svojih genitalija predstavljajući se na Fejsbuku kao ginekolog osuđen je na zatvorsku kaznu u Singapuru.

Državni sudovi u sredu su proglasili Uija Čuen Veja (37) iz Malezije krivim za „lažno predstavljanje“ i osudili ga na tri godine i četiri meseca zatvora.

Ui je koristio lažni profil na Fejsbuku kako bi kontaktirao žene, tražeći od njih da popune ankete koje su uključivale pitanja o njihovim genitalijama i seksualnom životu, navodi se u sudskim dokumentima.

U periodu od četiri godine prevario je 38 žena i zauzvrat dobio blizu 1.000 intimnih fotografija i video-snimaka.

Prekršaji su izašli na videlo prošlog jula kada je žena, koja je postala sumnjičava prema Uiju, shvatila da nema lekara zavedenog pod tim imenom, pa ga je prijavila policiji.

Policija je zatim upala u Uijev dom i zaplenila njegove uređaje. On je tokom policijske istrage priznao da je prevario žene, navodi se u sudskoj dokumentaciji.

Pixabay
 

Zamenik javnog tužioca R. Arvindren tražio je za Uija kaznu zatvora od najmanje tri godine i osam meseci, pozivajući se na veliki broj žrtava i dug period tokom kog ih je obmanjivao.

- Optuženi je sproveo pažljivo osmišljenu šemu kako bi zadovoljio svoje seksualne želje - rekao je Arvindren.

- Pretvarao se da je doktor i prevario nekoliko žrtava da mu pošalju razne kompromitujuće fotografije i video-snimke. Zloupotrebio je poverenje javnosti u lekare i iskoristio je društvene mreže da počini zločine - dodao je on.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike