On je imao 18, a ona 71 kad su se upoznali na sahrani njenog sina: Venčali su se za dve nedelje

20.05.2021

20:20 >> 16:06

0

Autor: Z. A.

Šest godina su zajedno i kažu da im je prelepo

On je imao 18, a ona 71 kad su se upoznali na sahrani njenog sina: Venčali su se za dve nedelje
Instagram: garyandalmeda

Almeda na saharani svog sina nije tražila novu ljubav, ali kada je srela Garija, odmah je znala da je on „taj“. On je takođe osetio istu „hemiju“. To je bilo pre šest godina

Tada 18-godišnji Gari Hardvik, 2015. godine bio je na sahrani sa svojom tetkom Lizom. Bili su na poslednjem ispraćaju Roberta, sina tada 71-godišnje Almede, na koju je Gari odmah „pao“.

Uprkos razlici od 53 godine, par se ludo zaljubio, venčali su se dve nedelje kasnije i počeli zajedno da žive u Almedinoj kući. S njima živi i njen unuk koji je tri godine stariji od Garija.

Danas, skoro šest godina kasnije, par je i dalje jednako zaljubljen i uživa u braku. Imaju i zajednički profil na TikToku, gde ih prati oko 65.000 ljudi, a nedavno su objavili i video u kojem su pokazali fotografije s početka njihove nekonvencionalne veze, a koji je skupio preko milion pregleda.

– Upoznao sam ljubav svog života kada mi je bilo 18, a njoj 71 godina. Prošlo je skoro šest godina i svaki dan se sve više zaljubljujem u nju – napisao je Gari uz video.

Nakon što su pogledali video, mnogi su im počeli postavljati pitanja o njihovoj vezi, a Gari je u novim objavama pokušao odgovoriti na neka od njih.

@_garyandalmeda_

I forever cherish our love. ❤️💍 #agegap #agegapcouple #agegaprelationship #garyandalmeda #loveislove #beyou

♬ original sound – Unhappy

– Kada pričamo o razlici u godinama, mislim da to zavisi od osobe do osobe. Na kraju se sve svodi na hemiju i tada ta razlika postaje nebitna. Mnogo je onih koji su u vezama sa svojim vršnjacima, ali nisu kompatibilni jer imaju različita interesovanja i hobije – rekao je.

Mnoge je zanimalo i kako će mu biti kada ona umre.

– Često nas to pitaju. To je pomalo čudno pitanje, samo zato što je neko stariji, ne znači da će prvi umreti. Ja bih mogao da odem pre Almede. Ali niko od nas ne zna kada mu je vreme i ne zamaram se tim pitanjem. To nije nešto što nam pada na pamet i ne razmišljamo o tome – kazao je.

Prvi put su vodili ljubav prve bračne noći i jedno drugo opisuju kao „divne ljubavnike“.

– Bilo je predivno, bolje nego u mojim najluđim snovima. Ona je uistinu moja žena iz snova i fizička strana naše veze ne može biti bolja – tvrdi Gari.

– Ja nisam tražila mlađeg muškarca, ali onda se pojavio Gari. Odmah sam znala da je on taj – dodala je Almeda.

Njena sreća zbog tog susreta bila je u kontrastu sa osećanjima koje je imala zbog smrti svog sina Roberta, koji je preminuo sa 45 godina.

– Sa svojim prvim suprugom Donaldom bila sam u braku 43 godine, ali on je preminuo 2013. nakon što je proveo sedam meseci u bolnici zbog komplikacija uzrokovanih dijabetesom – kaže Almeda.

Dodaje da je tada opet morala pronaći sebe.

– Došla bih na posao u suzama i kolege bi me pitale šta nije u redu. Duboko u sebi tražila sam srodnu dušu – prisetila se Almeda.

Na njihovom prvom sastanku, Gari ju je iznenadio crvenim ružama i narukvicom za njen rođendan koji je bio nekoliko dana pre. Prvi put su se poljubili vani na klupi, obasjani mesečinom.

– Zbog njega sam se opet osećala kao tinejdžerka – rekla je.

Nakon toga počeli su da se viđaju svaki dan, a za svoju vezu dobili su i blagoslov prijatelja i porodice, kao i Garijeve majke Tami, koja je tada imala 48 godina te njegove bake, koje je Almedina vršnjakinja.

Skoro dve nedelje nakon prvog sastanka, ona je bez razmišljanja pristala kada ju je Gari zaprosio preko telefona. Šest dana kasnije venčali su se.

Nakon venčanja, Gari je tetovirao njihova imena na svoja prsa.
– Almeda je jako mlada u srcu i nikada ne razmišljamo o godinama. Samo znam da je bog odgovorio na moje molitve onaj dan kada je ona ušla u moj život – zaključio je Gari za The Sun.

možda će vas i ovo zanimati

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi