Bizaran ljubavni trougao: „Započela sam aferu sa svojom sverkvom i sada se bojim da će moj suprug sve saznati“

02.04.2021

21:45

1

Autor: Z. A.

Njena osećanja prema svekrvi rastu, a ne želi da povredi muža

Pexels

Jednu od najbizarnijih priča u poslednje vreme je otkrila Engleskinja koja muža vara sa… njegovom majkom. Njena osećanja prema svekrvi sada rastu i ona se pita kako da odabere sa kim želi da bude.

– Imam strastvenu aferu sa svojom svekrvom i bojim se da će moj suprug to saznati. Prošle godine on i ja smo se preselili kod njegovih roditelja kako bismo bili zajedno u karantinu i kako bi oni mogli da pomognu oko dece – napisala je jedna žena za „The Sun“.

– Većina žena kuka i žali se na svoje svekrve, ali ja sam se sa mojom uvek dobro slagala. Ona je veoma zabavna, ima sjajan smisao za humor a i sjajno izgleda iako ima 53 godine – kaže ona i nastavlja:

– Ona je mog muža rodila kao veoma mlada, on ima 35, a ja 40 godina. Svekrva i njen suprug su godinama imali problema u braku, i uoči prošlog Božića, on se iselio iz kuće.

– Jedne večeri, dok je moj suprug bio na poslu, a deca u krevetu, predložila mi je da popijemo piće i pogledamo neki film. Primetila sam da se doterala i da izgleda baš seksi. Usred filma se rasplakala i priznala mi da je lezbejka kao i da je to bio razlog zbog kojeg je propao njen brak. Zagrlila sam je da bih je utešila a ona me je poljubila – objašnjava Britanka.

– Bilo mi je to veoma čudno ali i prijatno, i uzvratila sam joj poljubac. Uhvatila me je za ruku i odvela do njene spavaće sobe, a ja se nisam bunila. Nikada ranije nisam imala seks sa ženom i bilo je neverovatno i veoma intenzivno. Od tada, vodimo ljubav kad god možemo. Čim moj suprug izađe iz kuće, poljubimo se. Često se iskradem iz kreveta dok on spava da bih imala seks sa njom – navodi Engleskinja.

– Jedne noći sam zaspala u njenom naručju, i pravo je čudo da moj muž to nije primetio. Međutim, za mene je najveći šok bio kada sam shavtila da se zaljubljujem u nju! Sigurna sam da će muž primetiti šta se dešava između nas dve ili nas uhvatiti u krevetu. Želim da budem sa njom ali ne želim da povredim supruga – zaključila je žena.

Pexels

Njena osećanja prema svekrvi sada rastu i ona se pita kako da odabere sa kim želi da bude.

– Znate da će vaš muž saznati i da će to uništiti ne samo vaš odnos s njim već i odnos s majkom i celom vašom porodicom. Biće skrhan što su ga dve osobe koje voli i u koje ima najviše poverenja na svetu izneverile. Njegova majka se možda obraćala vama zbog utehe, ali ohrabrite je da nađe podršku negde drugde. Zaista mislite da vaša veza ima budućnost? Ako ne, možda je najbolje da prestanete sada – odgovorila joj je terapeutkinja Deidre.

Instalirajte našu IOS ili Android aplikaciju – 24sedam.rs

možda će vas i ovo zanimati

Komentari (1)

Comment(1)

  1. Boki kaže:

    Gospode bože….ovo je odvratno….jedina osoba na svetu koja me nervira do beskraja je moja sveKRIVA a ne da se zaljubim u nju….fuj, fuj, bljak, bljak

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

Povezane vesti