Sa 23 godine imala je 120 kila, a sada pola nje nema: „Nisam jela jedno parče torte – jela sam celu tortu“

28.04.2021

11:40

1

Autor: Z. A.

Pošto je izgubila 57 kilograma, Ali je s veličine 50 prešla na 40

Instagram: alicutsmyhair

Ali Stac Bak (29), frizerka iz Milvokija, Vinkonsin, i majka dvoje dece, pre nekoliko godina tražila je venčanicu za venčanje, ušla je u jednu prodavnicu i primetila prekrasnu belu haljinu kada joj je jedan od prodavaca rekao: „Ovo vam neće odgovarati.“ Istrgnuo joj je venčanicu iz ruke i usmerio je na odeljenje za plus size modele.

Nakon toga, posramljeno je napustila radnju i odlučila da smrša. Pre venčanja skinula je impresivnih 38 kilograma.

Ali je s veličine 50 prešla na 40 pošto je izgubila 57 kilograma. Bila je toliko ponosna na svoj uspeh da je za svoju novu figuru potrošila više od 1,5 miliona dinara na estetsku hirurgiju, uključujući povećanje grudi i liposukciju trbuha.

Kada je imala 23 godine, Ali je bila teška oko 120 kilograma. Tada je bila i samohrana majka. Priznala je kako je uvek imala prekomernu telesnu težinu, čak i u školi, a kad je dobila ćerku, kojoj je sada šest godina, još se više počela boriti sa svojom kilažom.

Svog supruga Džejkoba upoznala je 2015. godine kada joj je bilo najteže. Zaprosio ju je godinu kasnije i tada je Ali rekla da je dosta.

– Videla sam keto plan prehrane na Instagramu, ali zapravo nisam znala o čemu se radi. Videla sam kako svi dobro izgledaju i tada mi je proradio kliker. Znala sam da sam spremna. U prošlosti sam isprobala toliko dijeta, ali mi nijedna nije pomogla – ispričala je.

Iz ishrane je izbacila šećer i ugljene hidrate, pa je zapisivala sve što je jela.

– Stalno sam jela. Dnevno oko 6.000 kalorija. Ni sama nisam shvatala koliko se kalorije brzo zbrajaju, sve dok ih nisam počela zapisivati. Ako ne pratite šta unosite u svoje telo, vrlo lako se možete udebljati. Meni mozak jednostavno nije dopuštao da pojedem maleni zalogaj nečega. Pojela bih celu tortu, a onda bih se osećala krivom i onda bih iz krivnje pojela još jednu. Trebao mi je plan u kojem bih to sve izbacila – objašnjava ova majka.

Pre venčanja izgubila je 38 kilograma, a njena krojačica nije uspela da napravi drastične promene na haljini.

– Naručila sam haljinu veličine 50, a sada sam veličina 40. Skratila je haljinu za 40 centimetara u struku, ali jednostavno to nije bilo to. Onda sam se vratila u prodavnicu i izabrala drugu haljinu. U njoj sam se osećala neverovatno. Bila je to najepša haljina. Toga sam dana imala toliko samopouzdanja. Prvi put sam želela da me ljudi gledaju. Gledajući stare slike, toliko sam ponosna na sve što sam postigla i presrećna sam što sam kupila novu venčanicu kako bih pokazala svoje novo telo – rekla je Ali.

Ali se venčala 2017, ali tada nije prestala njea transformacija. Ona je od dana venčanja do sada izgubila još 19 kilograma.

– Tu sam gde želim biti. Moja mentalna transformacija je ono na šta sam najponosnija, ono što osećam prema sebi sada je ono što je važno. Mrzela sam da se fotografišem, bila sam toliko kritična prema svom telu. Život mi se promenio kad sam dobila decu i očajnički sam želela da budem zdrava za njih. Bila sam vrlo bliska sa svojom bakom koja je imala prekomernu težinu, pa je zato umrla sa 68 godina. Nije videla moju diplomu niti se upoznala sa mojom decom jer je umrla zbog nečega što se moglo izbeći i mogla sam videti kako ja idem istim putem. Želim videti svoju decu kako odrastaju, volim se igrati s njima na plaži – ispričala je Ali, piše Daily Mail.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – 24sedam.rs

Komentari (1)

Comment(1)

  1. Operacije! Estetske! Želudačne! Korekcije! kaže:

    Operacije

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

Povezane vesti