Neobičan oglas na internetu: Devojka prodaje „čivavu iz pakla koja mrzi decu i muškarce“

14.04.2021

18:15

0

Autor: Z. A.

A isto vredi i ako imate drugog psa ili mačku jer je ova čivava „5,5 kg čiste mržnje!“

Facebook: Tyfanee Fortuna

Devojka Tyfanee Fortuna iz Nju Džersija objavila je nedavno na Facebooku oglas koji je brzo postao viralan, a u kojem traži novog udomitelja za svog dvogodišnjeg psa Prancera keg naziva – „čivavom iz pakla!“.

Fortuna piše kako je „zaista pokušala da pas u oglasu zvuči poželjno, ali da mu je naprosto nemoguće pripisati neke dobre osobine“.

– Živimo u ruševnom paklu koji je Prancer napravio od našeg doma – piše ona i dodaje da malena čivava „liči na Gremlina“, te da je „50 odsto njega napravljeno od straha, a 50 odsto od mržnje“.

Objasnila je i da je za divljačko ponašanje male čivave „verojatno kriv njegov pređašnji vlasnik koji je psića hranio ljudskom hranom i oblačio ga, zbog čega pas danas, kako kaže vlasnica, ima „kompleks boga“.

Prancer se, priča ona, nikako nije „našao“ ni s njenim dečkom, a sve žene pokušava da zaštiti od njihovih muških partnera: bilo da je reč o drugim muškarcima ili muškim kućnim ljubimcima.

Facebook: Tyfanee Fortuna

– Muškarce mrzi čak više nego žene, što već mnogo o njemu govori, pa nemojte ni pomišljati da se javite na ovaj oglas ako imate supruga, osim ako ga ne mrzite – upozorila je, a isto, kaže, vredi i ako imate drugog psa ili mačku jer je ova čivava „5,5 kg čiste mržnje!“.

Ipak, za svog je ljubimca vlasnica našla i par lepših reči, pa piše i da je „neverovatno odan, a njegovo je razorno ponašanje, kaže, samo posledica straha“.

Facebook: Tyfanee Fortuna

– Ako vas neko slučajno pokuša ubiti, mogu garantovati da će pobeći vrišteći – dodaje ona, a misli kako bi idealan udomitelj za Prancera bila žena koja živi sama, majka i ćerka koje žive zajedno ili pak lezbijski par.

Ipak, ako živite u stanu, takođe ga ne preporučuje jer postoje velike šanse da ugrize nekog komšiju, a udomitelj, kaže, svakako treba i gostinsku sobu samo za njega, „da ga može skloniti kad mu dođu gosti“.

– Ako ste oduvek želeli ukleto viktorijansko dete u telu malog psa koji mrzi muškarce i decu, molimo pošaljite mail na njwoof@cs.com – zaključila je vlasnica, ali napominje kako „pas sad ima tek dve godine, a verovatno će iz čistog inata doživeti 21, pa i to treba uzeti u obzir“.

Facebook: Tyfanee Fortuna

– Već ga obožavam i voleo bih da je moj – napisao je jedan korisnik u komentarima, kojih se, prenosi Metro, nakupilo više od 45.000.

– Zvuči kao moj pas iz snova – komentarisao je drugi, a svi su se složili u željama da Prancer pronađe dobar dom: kod nekog kom u životu baš nedostaje malo haosa…

Instalirajte našu IOS ili Android aplikaciju – 24sedam.rs

možda će vas i ovo zanimati

Komentari (0)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

Povezane vesti