Viktorija Bekam ponela savršene crvene cipele s „obučenom“ štiklom, idealne za prolećni špacirung po gradu (FOTO)

24.02.2023

11:01

2

Autor: Z. A.

Od boje do visine štikle, izgledaju skoro savršeno za svaku damu u najboljim godinama

Viktorija Bekam ponela savršene crvene cipele s „obučenom“ štiklom, idealne za prolećni špacirung po gradu (FOTO)
profimedia-0665939274 - Copyright Profimedia

Viktorija Bekam privlači pažnju gde god se pojavi - dok pozira na nekom crvenom tepihu u ženstvenoj večernjoj kreaciji, ali i kad obavlja svakodnevne sitnice u ležernijem izdanju.

Za njom se ljudi okreću čak i kada obuče „obične“ pantalone i košulju. To su potvrdile i nedavne fotografije britanske dizajnerke s londonskih ulica.

Viktorija Bekam snimljena je ispred zgrade u centralnom delu Londona nakon sastanka s preduzetnikom Dejvidom Gratmanom u jednostavnom stajlingu koji čine predimenzionirane pantalone i zavrnute nogavice koje je uparila s belom košuljom.

Preko ove klasične kombinacije nosila je dobro krojeni crni kaput, a preko ruke prebacila popularnu „Hermes“ torbu. Najviše pažnje privlačile su ipak njene cipele.

Profimedia
Viktorija Bekam

Izabrala je „Balanciaga“ cipele u jarkocrvenoj boji sa špicastim vrhom i igla štiklom. Zanimljiv model cipela po imenu „Knife“ uključuje asimetrično isečen oblik na gornjem delu, ali i rastegljivu tkaninu koja je prebačena preko štikle.

Izgleda kao da je obukla štikle, komentarisali su neki korisnici na društvenim mrežama, dok su obožavaoci Viktorije Bekam i ovaj put pohvalili njen nepogrešiv nos za modu konstatujući da izgleda fantastično šta god da obuče.

Profimedia
Viktorija Bekam

U svom prepoznatljivom stilu britanska dizajnerka i ovaj put je nosila sunčane naočare velikih okvira, piše Zadovoljna.hr.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike