Govorili su joj da je debela, a sada nosi modele poznatih svetskih brendova (FOTO)

26.01.2023

14:54

0

Autor: K. O.

Njeni snovi su postali stvarnost jer nije dozvolila da joj negativni kometari unište samopouzdanje

Govorili su joj da je debela, a sada nosi modele poznatih svetskih brendova (FOTO)
Copyright Printscreen/Instagram

Ovo je još jedna priča o tome da ne postoje nedostižni snovi. Ceo život je slušala uvrede na račun svog izgleda, a Šeron Klovson (26) stalno su govorili da je "predebela za modeling", a ona danas radi za najveće modne marke.

Tokom odrastanja i u ranoj mladosti stalno je slušala negativne komentare o svom izgledu i telu, pa se borila da manjkom samopouzdanja. Odlučila je da ne dozvoli da je sve to spreči u ostvarivanju sna.

U svojoj radnoj biografiji do sada je upisala saradnju sa brojnim eminentnim modnim markama, pa je tako nosila modele za Skims Kim Kardashian, Good American Khloé Kardashian, Sephora, H&M...

Čak je odlučila da napusti studije da bi se posvetila modelingu, a godinu dana posle toga, to jest 2020. godine potpisala je ugovor s manekenskom agencijom BTWN.

 

 

- Odlučila sam da prestanem da mrzim sebe i da volim telo u kom sam, a ne samo da postojim u njemu. Nema smisla da mrzim nešto što ne mogu u potpunosti da promenim - rekla je za Newsweek, te dodala da je čitava njena porodica slične građe.

A da nisu samo deca sirova, svedoči i komentar njene nastavnice kada je bila šesti razred koji i dan danas pamti i koji ju je pogodio - "lepo lice, ali da ne dopusti da ga telo uništi".

Zbog sličnih komentara vreme je provodila u teretani, trudeći se da promni svoj oblik tela. Uskoro je shvatila da to nema smisla.

 

 

Kako je vreme odmicalo, shvatila je da njene obline ne znače da je nezdrava, te danas šest puta nedeljno odlazi u teretanu samo da bi se osećala dobro.

Oseća se dobro u svojoj koži, a treningom "hrani svoj duh", naglašava.

Njen cilj je da ohrabri mlade devojke koje prolaze kroz slične probleme kao i ona, u čemu prilično uspeva jer je samo na društvenim mrežama prati više desetina hiljada ljudi.

 

 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike