Slavnu glumicu mnogi nisu prepoznali: Izjašnjava se kao nebinarna osoba, a na crvenom tepihu se pojavila u šokantnom izdanju sa plavom suzom

12.01.2023

09:33

0

Autor: K. O.

Princeza Rejnira nije htela da bude u kraljevskom, već u darkerskom fazonu

Slavnu glumicu mnogi nisu prepoznali: Izjašnjava se kao nebinarna osoba, a na crvenom tepihu se pojavila u šokantnom izdanju sa plavom suzom
Copyright Profimedia

Dogodio se i prvi crveni tepih u ovoj godini, a na dodeli nagrada "Zlatni globus" sve oči bile su uprte u dame i njihove sjajne kreacije. Dok se strasti ne smiruju oko pojedinih haljina, poput one koju je ponela čuvena manekenka Hajdi Klum, bilo je još nekih čiji je izgled ostavio bez teksta.

Naime, jednu glumicu mnogi nisu ni prepoznali, iako je pojavljivanjem u seriji koja je proglašena za najbolju u prethodnoj godini "House of Dragon", stekla veliku popularnost. 

Daleko od toga da se nije istakla svojim neobičnim izdanjem u masi na crvenom tepihu, već ljudi na prvu loptu nisu bili sigurni o kome je reč. Ema D'Arsi prikovala je poglede prisutnih, a mnogima nije jasno šta je želela da postigne ili poruči svojim izgledom, a ponajviše šminkom - na licu je oslikala plave suze koje su "tekle" niz jedan obraz.

Tridesetogodišnja glumica nosila je predimenzionirani smoking, plave kožne rukavice i čizme sa nitnama. Ipak, iako je stajling bio zanimljiv i potpuno drugačiji od ostalih dama, Emino lice postalo je glavna tema komentara. Osim naslikanih plavih suza, kosu je ofarbala u ljubičastoplavu boju, oči je istakla debljim linijama ajlajnera, a na jednoj obrvi napravila je dva proreza.

Profimedia
Ema D'Arsi

A čuvena princeza Rejnira ispričala je kako je nominacija za najbolju glumicu stigla baš kad je prestala da se pretvara da je nešto što nije.

- Pomalo je nadrealno jer kada sam počinjala, osećala sam se kao da moram da se pretvaram, da budem baš onakva žena koja može da uspe u industriji. Ipak, to je bilo neodrživo i začudo, kada sam prestala sa pretvaranjem, stigla je nominacija za najbolju glumicu. To je predivna ironija - rekla je glumica koja se izjašnjava kao nebinarna osoba.

Pre ove serije ona nije bila mnogo poznata iako je igrala u serijama "Truth Seekers" i "Wanderlust".

O njenom privatnom životu ne zna se mnogo, a jedino je poznato da se ona smatra nebinarnom osobom, te tako preferira da se oslovljava zamenicama oni/one.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike