Noć za pamćenje, haljine za zaboravljanje: Jedna zvezda izgleda kao klizačica, druga nosi haljinu u boji salate od jaja

11.01.2023

09:45

0

Kod njih je izostao "wow" efekat i ovo su haljine koje bi trebalo brzo da odu u zaborav

Noć za pamćenje, haljine za zaboravljanje: Jedna zvezda izgleda kao klizačica, druga nosi haljinu u boji salate od jaja
Copyright Profimedia

Dok su se brojne zvezde okitile laskavim priznanjem "Zlatni globus", bilo je i onih čije će se modno izdanje prepričavati. I dok su neke javne ličnosti zablistale, bilo je i onih koji komotno mogu zabaležiti još jedan modni promašaj.

Iako je očigledno da je u celokupan stajling uložila mnogo truda, wow efekat je izostao kad je Hajdi Klum u pitanju. Kod nje je sinoć svega nekako bilo previše. I perje, i šljokice, i providni delovi, i kratko, i usko. U najkraćem bismo ovaj izgled mogli opisati kao Las Vegas kič. Kako su neki modni kritičari prokomentarisali:

- Nismo mislili da će Hajdi naći novi način da ponese haljinu pola haljine, a ona je uspela! Ipak, niko to ne bi doneo bolje od nje - preneo je Cosmopolitan.

Profimedia
Hajdi Klum

Jedna od miljenica Holivuda i dama čija slava iz dana u dan raste Anja Tejlor Džoj nije oduševila modne kritičare. Ona se pojavila u haljini za koju su kritičari napisali da nije mogla da izabere goru boju za sebe. Iako kreaciju potpisuje "Dior", boju njene haljine uporedili su sa bojom salate od jaja.

Profimedia
Anja Tejlor Džoj

Iako su pohvalili njen visoki rep i šminku, a ni haljina sama za sebe nije bila loša u interesantnoj boji, njeno celokupno izdanje ju je nekako "postarilo." Možda krivicu mogu da preuzmi i kilogrami viška, tek Selena Gomez je imala mnogo boljih izdanja na crvenom tepihu. 

Profimedia
Selena Gomez

Za kraj liste najgore odevenih dolazi multitalentovana žena Tefi Pesoa. Ona je glumica, jutjuberka, tiktokerka, a sa modom se, barem ovoga puta nije proslavila.

Njena, više gola, nego obučena haljina, nije bila na nivou crvenog tepiha kojim je prošetala.

Profimedia
Tefi Pesoa

BONUS VIDEO:

 


 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike