MET Gala 2022: Ekstremna Kim Kardašijan! Izgladnjivala se da bi "ušla" u čuvenu haljinu Merilin Monro (FOTO)

03.05.2022

03:31

0

Rijaliti zvezda je ponovo dokazala zašto važi za ikonu stila kada je prošetala na MET Gali

MET Gala 2022: Ekstremna Kim Kardašijan! Izgladnjivala se da bi "ušla" u čuvenu haljinu Merilin Monro (FOTO)
profimedia-0688174252 - Copyright Profimedia

Čuvena MET Gala održana je noćas u Njujorku, a sve moguće zvezde svetskog džet-seta našle su se na dobro poznatim stepenicama. 

Među njima je bila i Kim Kardašijan, koja se po drugi put našla na crvenom tepihu sa dečkom Pitom Dejvidsonom u samo nekoliko dana.

Ona je oduševila mnoge transformacijom u Merilin Monro, a nosila je originalnu haljinu ove zvezde iz 1962. godine, kada je pevala čuvenu rođendansku pesmu predsedniku Džonu F. Kenediju.

- Bio je veliki izazov. Kao da sam ušla u ulogu. Odlučna sam bila da mora dobro da mi stoji - rekla je Kim, koja je otkrila da je haljina stigla privatnim avionom iz muzeja u Orlandu, pravo u njen dom.

Profimedia
 

- Haljinu je dopratilo obezbeđenje i morala sam da nosim rukavice dok sam je isprobavala. Uvek sam mislila da Merilin ima obline. Kada sam shvatila da mi ne stoji kako treba, došlo mi je da plačem jer nije postojala mogućnost za prepravku - istakla je ova zvezda.

Da bi je obukla, Kim je morala da smrša osam kilograma.

- Nosila sam sauna odelo dva puta dnevno, trčala na traci, skroz izbacila šećer i ugljene hidrate, jela samo povrće i proteine. Nisam se izgladnjivala, ali sam bila striktna u tome da moram da uspem. 

Kako je dalje istakla, njoj su krenule suze radosnice kada je napokon haljina stajala na njoj kako treba, a radovala se tome što će posle ovog događaja moći da pojede krofnu i picu.

Profimedia
 

Zanimljivo je da je Kim prošetala originalnu haljinu na crvenom tepihu, te se potom presvukla u repliku, kako se slučajno ne bi desilo nešto loše.

Tema ovogodišnje MET Gale bila je "U Americi: Antologija mode", a Kim je napravila i te kako dobar posao.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike