Zar ovako izgleda prirodna kosa Kim Kardašijan bez nadogradnje i frizure?! Prvi put u ovakvom izdanju, a razotkrila ju je ćerka

04.01.2023

11:05

0

Autor: K. O.

Navikli smo da je kod nje uvek glamur, pa čak i kad spava. Na ovo njeno izdanje komentari ne prestaju da se nižu

Zar ovako izgleda prirodna kosa Kim Kardašijan bez nadogradnje i frizure?! Prvi put u ovakvom izdanju, a razotkrila ju je ćerka
profimedia-0723213025 - Copyright Profimedia

Svako njeno pojavljivanje isplanirano je do detalja i potpuni je glamur, pa smo pomislili da ona uopšte nije kao sav normalan svet, čak ni kad spava.

Uprkos tome što smo slavnu starletu Kim Kardašijan viđali sa najrazličitijim frizurama i bojama kose, uvek je svaka dlaka bila na svom mestu, bez obzira da li je nosila puštenu kosu ili pokupljenu u punđu ili rep.

Njena kosa izgledala je besprekorno i negovano, sve do sada. Javnost do sad nije imala priliku da vidi kako njena prirodna kosa zaista izgleda, bez ekstenzija i bez frizerske intervencije.

Printscreen/TikTok
Kim Kardašijan

Sve dok njena deca nisu porasla i otvorila društvene mreže. Tako je slavna sestra Kardašijan osvanula na TikToku svoje najstarije ćerke Nort u potpuno prirodnom, kućnom izdanju, bez ikakvih filtera, fotošopa, šminke, frizure i doterivanja.

Naime, Nort je snimila majku kod kuće, u pidžami, bez šminke i sa tek opranom kosom, a snimak prikazuje Kim koja u ovim okolnostima izgleda, pa - potpuno obično. Daleko od glamura na kakav smo navikli kad je ona u pitanju.

 

 

Ovo je zapravo retka prilika da slavnu rijaliti zvezdu i starletu vidimo s prirodnom kosom, koja je očigledno dosta ređa i bez volumena, kao što je to slučaj s ekstenzijama.

Printscreen/TikTok
Kim Kardašijan

Interesantno je da niko ne bi mogao sa sigurnošću da kaže koja je njena prava boja kose, a na ovom snimku se vidi da je ona ofarbana u neku boju meda.

Inače, o kosi Kim Kardašijan brine najbolji holivudski frizer Kris Eplton.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike