Savršena novogodišnja šminka: Inspiraciju smo potražili kod slavnih ličnosti i popularnih šminkera

30.12.2022

18:35

0

Autor: K. O.

Za najluđu noć sve je dozvoljeno, zato se ne ustručavajte da iskopirate neki glamurozni selebriti look

Savršena novogodišnja šminka: Inspiraciju smo potražili kod slavnih ličnosti i popularnih šminkera
Novogodišnja šminka - Copyright Unsplash

Nije bez razloga doček Nove godine proglašen za najluđu noć u godini. Ako ste se cele godine šminkali minimalistički i često posezali samo za "nude" varijantama, ovo je pravi trenutak da pustite mašti na volju.

Zasijajte uz srebrne i zlatne šljokice, birajte metalik look, igrajte se bojama, a usne obojite u neku od vatrenih crvenih nijansi.

Svetlucave haljine i modni dodaci zahtevaju i podjednako efektan make - up. Kako su šminkeri uglavnom odavno bukirani, mi smo bacili oko na Instagram profile poznatih svetskih šminkera, ali i slavnih ličnosti. 

Ideja ima mnogo - od klasičnog smokey eye looka, preko upečatljivih metalik nijansi, pa sve do nijansi koje će samo istaći vašu prirodnu lepotu.

Šljokice na kapcima

Jedna od popularnih svetskih šminkerki, Alina, koju i domaće šminkerke vole i prate savetuje sledeći izgled. Za dame koje su vičnije sa četkicom neće biti teško da iskopiraju ovaj njen novogodišnji glamur.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ALINA (@makeupbyalinna)

 

 

Možete se igrati i bojama, naravno, onima koje se slažu sa vašom odevnom kombinacijom, pa se našminkati poput ovog Alininog modela.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ALINA (@makeupbyalinna)

 

 

Metalik inspo

Ako volite rokerski šik, onda odaberite metalik – hrom šminku. Najpre uradite smokey eye crnom kremastom senkom, a potom preko naneste metalik glitere, počev od unutrašnjeg ugla oka. Uz ovakve oči najbolje se kombinuje mat ruž. Uostalom, pogledajte kako to radi Ksenija Sevrikeva.

 

 

 

 

 

 

 

 

Prirodna lepota je u modi

Čuvena šminkerka Meri Filips koja je zadužena za izgled Dženifer Lopez, Hejli Biber, Kendal Džener i još mnogo svetskih zvezda sve više se okreće prirodnom izgledu i mejkapu koji ističe prirodnu lepotu.

Pogledajte u kakvom je izdanju Kendal pozirali pored jelke, a za novogodišnji izgled možete iskopirati šminku Dženifer Lopez. Meri kaže da niko ne nosi crveni ruž kao ona.

 

 

 

 

 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike