Najlepša i najsmelija modna izdanja 2022. sa crvenog tepiha i pista (FOTO)

31.12.2022

17:11

0

Autor: Z. A.

Postoje neka modna izdanja koja zavređuju da budu pomenuta na samom izmaku 2022. godine. Hrabra, provokativna, snažna i upečatljiva, pomerila su granice mode i pogled na ljudsko telo

Najlepša i najsmelija modna izdanja 2022. sa crvenog tepiha i pista (FOTO)
Blejk Lajvli (1) - Copyright AP/Evan Agostini

Bilo je bezbroj događaja na crvenom tepihu tokom 2022. godine, a neki su bili toliko dobri, a drugi toliko smeli da su ostavili jak utisak.


Oni koji su iznenadili i oduševili, pomerili granice kako izgleda tradicionalna toaleta na crvenom tepihu i u javnosti zavređuju i da ih pomenemo na samom izmaku ove godine.

Sećate se Rijaninog trudničkog izgleda? Ona je početkom 2023. otvorila sezonu originalnih autfita.
Profimedia
 

Moda na crvenom tepihu je, blago rečeno, postavila nova stilska pravila slavnih.

Od mačka-haljine Zoi Kravic inspirisane njenim likom u filmu "Betmen" na premijeri tog filma do arhivske haljine Merilin Monro u kojoj se Kim Kardašijan pojavila na Met Gali, slavni sa tzv. A-liste imali sui lepe modne poteze na crvenom tepihu tokom cele 2022.

Profimedia
Kim Kardašijan

Iako su mnoge od ovogodišnjih najbolje obučenih zvezda one koje poznajete i volite - Blejk Lajvli, Džesika Čestejn, Zendeja - 2022. takođe je u krug slavnih koji vole modu ubacila neka nova lica.

Zvezda filma "Bones and All" Tejlor Rasel imala je izvanredan stil tokom turneje promovisanja filma, dok je Florens Pju, koju svi već prepoznaju kao veliki talenat, takođe zauzela svoje mesto kao glavna dama na crvenom tepihu.

Bila je ovo godina u kojoj su muškarci briljirali na crvenom tepihu, a posebno su se svojim stajlinzima istakli Timoti Šalame i Bred Pit, prvi je poneo prsluk s halterom oko vrata, a drugi suknju.

I da ne zaboravimo poslednju u nizu toaleta koja je izmamile huk - svi su danima pričali o haljini od magle Hajdi Klum, ali i magičnoj haljini izvedenoj na golom telu Bele Hadid.

Prisećamo se zanimljivih i lepih momenata sa crvenog tepiha, pista i drugih mesta gde se kreću ljudi koji vole i diktiraju modu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike