Ljuta lepota: Na oči stavite plamenu senku, usne istaknite vatrenim sjajem

14.10.2020

14:25 >> 10:21

0

Kozmetička i firma z proizvodnju čili sosa, udružile snage i napravile paletu senki i set sjajeva za usne

Ljuta lepota: Na oči stavite plamenu senku, usne istaknite vatrenim sjajem
Copyright Profimedia

Na tržištu se pojavila nova neobična paleta senki za oči i sjajeva za usne. Naime, firma “HipDot Cosmetics” u saradnji sa svetski poznatim “Tapatío chili sauce” (firmom koja proizvodi čili soseve) izbacila je setove senki i sjajeve za usne.

Da li će vas sjaj za usne malo žariti kad ga nanesete, nismo sigurni, a za senke znamo da ne peckaju, jedino što imaju imena – Hot Spot, Flame, Spicy, Saucy, Caliente… A boje su potpuno u skladu sa ovim nazivima.

Sjajevi za usne upakovani su u bočice čilija, pa izgledaju stvarno simpatično. Svaki od njih ima visoki sjaj i začinjen je papričicom da vam pruži maksimalnu punoću usana. Set sadrži 5 nosivih nijansi, a mogu se naći u providnoj, neutralnoj, crvenoj i ljubičastoj nijansi. A ovako su nazvali svoje sjajeve i opisali boje – Tapatio – tapatio color (literally) with gold shimmer ( crvena, doslovno, sa zlatnim sjajem), Fire – berry with bronze shimmer (boja bobica, neka ljubičasta sa bronzanim sjajem), Spicy – true red (prava crvena), Bonita – pinky nude (neutralna roze), Natural – crystal clear (kristalno prozirna).

Možda vas zanima: Trend: Jesen u boji i sa šljokicama

Ono što znamo da je prva serija već rasprodata, te da firma proizvodi novu limitiranu isporuku za sve koji poruče unapred. Ipak, kako kažu iz “HipDot-a,” sledeća serija stiže u decenbru, a ne mogu da obećaju da će to biti pre praznika.

Saznaj više:

Neuspelo predviđanje: Novinar 1998. uradio foto-robot Dejvida Bekama za 2020.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike