Šminkerka pokazala trik za pronalaženje idealne nijanse ruža: Zabavan je i jednostavan, a potreban vam je samo prst (VIDEO)

12.10.2022

10:06

0

Autor: Z.A.S.

Sigurno vam se nekada dogodilo da ste potrošili mnogo vremena na biranje nijanse za koju bi se kasnije ispostavilo da vam uopšte ne stoji

Šminkerka pokazala trik za pronalaženje idealne nijanse ruža: Zabavan je i jednostavan, a potreban vam je samo prst (VIDEO)
Devojka, ruž za usne - Copyright Pixabay

Mnoge žene ne mogu da zamisle da iz kuće izađu bez ruža za usne. Međutim, idealnu nijansu karmina nije baš jednostavno pronaći.

Iako, naizgled, deluje kao jednostavan posao, biranje nekada može da potraje prilično dugo, a da se, ipak, ne završi uspešno.

Sigurno vam se više puta dogodilo i da pomislite da ste konačno uspeli da pronađete idealnu nijansu ruža, ali da se onda ispostavilo da vam ona uopšte ne stoji.

Međutim, ovom problemu bi sada mogao da dođe kraj, jer je jedna vizažistkinja odlučila da sa nama podeli vrlo jednostavan trik.

Prema Emari Len, tajna pronalaženja besprekorne nijanse ruža leži u vrhu prsta. Ona kaže da sve što treba da uradimo jeste da vrh prsta stisnemo, dok ne promeni boju. Nijansa koju tada poprimi jeste ona koja će vam najbolje pristajati.

U videu koji je objavila na društvenoj mreži Tik-Tok pokazala je i kako treba to da uradite, a njen vrh prsta je, kada ga je pritisla, dobio boju crvenih bobica.

S obzirom na to da ima dosta ruževa, počela je da bira nijanse za koje je mislila da najviše odgovaraju boji njenog stisnutog prsta.

- Vau! To je poprilično blizu, jesam li uspela iz prve? - pitala je nakon što je isprobala prvu boju.

Naredna nijansa za koju se odlučila je bila previše ljubičasta za njen ukus, a ona sledeća je bila previše neutralna. Isprobala je još nekoliko nijansi i svaka je imala neku "manu", pa je zaključila da je prva koju je odabrala, zaista bila najbolja.

Kada je nanela prvi ruž na usne, boja je bila neutralno ružičasta, pa je pristajala njenoj boji kože, a korisnike je upitala šta misle da li je pogodila.

- Zanimljiv trik. Zaista ti pristaje ova boja i ističe oči - napisala je jedna korisnica.

- Strava, jedva čekam da isprobam ovaj trik. Super ti stoji - dodala je druga.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike