Šljokice, sjaj i glamur zvezda na dodeli „Emija“, Zendeja zadužena za modnu euforiju (FOTO)

13.09.2022

10:37

0

Autor: Z. A.

Magazin „Vog“ je izdvojio sinoć najbolje odevene glumice

Šljokice, sjaj i glamur zvezda na dodeli „Emija“, Zendeja zadužena za modnu euforiju (FOTO)
Tan2022-9-13_7411220_2 - Copyright Tanjug/Richard Shotwell/Invision/AP

Najveće zvezde Hollivuda okupile su se u ponedjeljak uveče u „Microsoft Theatreu“ u Los Anđelesu na 74. godišnjoj dodeli nagrada „Emi“. Kao i obično, zvezde su dale sve od sebe da zablistaju na glamuroznoj dodeli.

Sa crvenog tepiha u velikom stilu krenula je Zendeja, koja je izgledala poput istinske holivudske dive u balskoj haljini brenda „Valentino“.

Zvezde sa A-liste prošetale su u najelegantnijim kombinacijama kojima nije nedostajalo glamura, šljokica i sjaja. Budući da su mnoge haljine bile ukrašene mnoštvom raskošnih šljokica, kod krojeva je prevladavala jednostavnost.

Tanjug/Jae C. Hong
 
Tanjug
 

„Vog“ je izdvojio listu najbolje odevenih glumica sa crvenog tepiha čije kombinacije nisu prošle neprimećeno. Na samom se vrhu našla Zendeja u custom „Valentino“ kreaciji i njome odala počast „Valentino“ dizajnu iz kolekcije za jesen-zimu 1987. godine.  El Fening, Amanda Sajfred i Lili Džejms pridružile su se zvezdi serije „Euforija“ na spisku najbolje odevenih dok su nosile svoje upečatljive haljine na dodeli jedne od najprestižnijih televizijskih nagrada.

Zendeja je u custom „Valentino“ kreaciji na dodelu donela dašak starog Holivuda.

Tanjug
 

Hojeon Jung, zvezda serije „Squid Game“, odabrala je šljokičastu pačvork haljinu koju potpisuje francuska modna kuća „Louis Vuitton“.

Tanjug
 

I dok je naglasak stavljen na efektne detalje, silueta je sasvim jednostavna pa je glumica prošetala model slip haljine.

Lili Dejms zablistala je u „Versace“ tzv. chainmail modelu haljine.
Tanjug
 

Til je neizostavan materijal na crvenom tepihu, a ovoga puta nosila ga je Aleksandra Dadario, odabravši kreaciju „Dior Haute Couture“. Istakla se raskošnom asimetričnom haljinom na kojoj je til upotpunjen sitnim perlama.

Tanjug/Richard Shotwell/Invision/AP
 

Potpuno drugačiji dizajn, kontrast bele i crne upotpunjen redovima volana odabrala je Laura Linney, koja se na crvenom tepihu pojavila u dizajnu „Christiana Siriana“.

Tanjug
 

Jednu od najneobičnijih haljina nosila je Džesmin Savoj koja je za crveni tepih izabrala potpis Christophera Kanea. Ona je odabrala midi varijantu od lateksa. Haljina se ističe voluminoznim donjim delom i odesčenim detaljima na gornjem delu. "Vog" je ovaj izbor opisao kao modni rizik, ali glumica se našla na listi najbolje odevenih.

Tanjug
 

Amanda Sajfred donela je dašak romantike na crveni tepih kad se pojavila u svetloj nijansi ljubičaste. Haljinu potpisuje „Armani Privé“, a šljokičasti model s detaljem tila prati liniju tela.

Tanjug
 

Još jedno „riskantnije“, netipično izdanje pokazala je Džulija Garner, koja je za crveni tepih odabrala „Gucci“. Plišana haljina s izvezenim cvetovima pravi je statement komad zahvaljujući kvadratnom izrezu na pupku, a stajlingu je dodala novi-stari trend, platforma cipele.

Tanjug
 

Čini se kako su ljubičasta i sve njene nijanse pravi hit, pa je Sandra O odabrala šljokice u tamnim tonovima, a efektan spoj kombinezona i sakoa potpisuje brend „Rodarte“.

Tanjug/Richard Shotwell/Invision/AP
 

Bleštava slip haljina koju je odabrala Kristina Riči savršeno je pratila liniju tela. Potpisuje je „Fendi Couture“, a haljini je dodala klač torbu istog dizajna.

Tanjug
 

El Fening odabrala je kreaciju „Sharon Long“, koja se ističe kontrastnim tonovima, korsetiranim gornjim delom i raskošnim, voluminoznim donjim delom.

Tanjug
 

Sidni Sviini, zvezda serije „Euforija“, zablistala je u kreaciji „Oscar de la Renta“. Elegantna haljina otvorenih leđa nadopunjena je izvezenim sjajnim cvetovima.

Tanjug/Jae C. Hong
 

Zapažene su bile i kreacije Rosario Doson, Krisi Tajgen, Hane Vadingem, Stefani Robinson, Sofija Vergara i Đina Dejvis..

Tanjug/Jae C. Hong
 
Tanjug/Jae C. Hong
 
Tanjug/Jae C. Hong
 
Tanjug/Jae C. Hong
 
Tanjug
 
Tanjug/Jae C. Hong
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike