Devojka ima 24 i zavisna je od solarijuma: „Govore mi da izgledam kao da mi je 40 godina“

24.08.2022

09:24

0

Autor: Z. A.

Izgleda da ne haje mnogo na upozorenja o štetnosti tzv. veštačkog sunčanja

Devojka ima 24 i zavisna je od solarijuma: „Govore mi da izgledam kao da mi je 40 godina“
collage(57) - Copyright Printscreen: TikTok/camilla_sorensen1998

Kamila Sorensen mlada je djevojka iz Danske koja je u poslednje vreme privukla veliku pažnju na društvenim mrežama zbog svoje ljubavi prema preplanulosti, kako piše The Sun.

Uglavnom svi korisnici društvenih mreža misle da ne samo da je preterala, već i da, što je još važnije, pokušava da promeni rasu.

Većina nas voli malo da se osunča, i to od glave do pete pokrivena zaštitnim faktorom, naravno, ali čini se da je Kamilina ljubav prema preplanulom tenu gotovo postala zavisnost. I čak je nedavno priznala da joj samopouzdanje naglo raste kada je „smeđa“ i zamolila je ljude da prestanu da je osuđuju.

Kamila redovno deli svoje video-zapise na TikToku i može se reći da nisu prošli nezapaženo i doveli su do brojnih reakcija. Uglavnom, svi korisnici društvenih mreža misle ne samo da je preterala već i da, što je još važnije, pokušava promeniti rasu.

Blackfishing je postao trend u posljednjih nekoliko godina, a za to se optužuju i slavne osobe poput Rite Ore i Kim Kardašijan. Blackfishing je kada belci koriste veštačko tamnjenje, filtere i šminku da bi manipulisali crtama lica ili tela, a kako bi izgledali kao da imaju neku vrstu crnog afričkog, arapskog ili hispano podrekla ili da bi izgledali kao melezi.

Međutim, nije samo ovo vrlo problematično pitanje ono zbog čega je postala viralna iz pogrešnih razloga, 24-godišnjakinja je mnoge ostavila zatečenim nakon što je otkrila svoje prave godine. Mnogima je Kamilina zavisnost od preplanulosti dodala godine njenom izgledu, a neki kažu da izgleda kao da ima 40 godina.

- Dokaz koliko je sunce štetno i postaruje kožu – komentarisala je jedna korisnica, dok je druga dodala: - Molim te ne! Ova boja te toliko postaruje.

I videvši kako Kamila izgleda bez tamnog tena, mnogi su istakli kako joj više pristaje prirodniji ten.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike