Zgrozili su sve! Kortni Kardašijan sa verenikom prvi put došla na MET Galu, ali teško da će ponovo dobiti pozivnicu! (FOTO)

03.05.2022

06:34

1

Najstarija sestra Kardašijan nije mogla da se suzdrži ni pet minuta

Zgrozili su sve! Kortni Kardašijan sa verenikom prvi put došla na MET Galu, ali teško da će ponovo dobiti pozivnicu! (FOTO)
profimedia-0688182183 - Copyright Profimedia

MET Gala bilo je idealno mesto protekle noći za videti veliki broj poznatih ličnosti, sjajnu modu, iznenađenja kojima se nismo nadali, ali i da se zgrozimo.

Za to je bila zaslužna najstarija među sestrama Kardašijan, Kortni kao i njen verenik Travis Barker. Ovo je bio prvi put da je Kortni bila pozvana na MET Galu, a možda bi mogao biti i poslednji.

Osim što je mnoge razočarala izborom onoga što je ponela na sebi, Travis i ona nisu mogli da se suzdrže na crvenom tepihu, te su morali, kao i svuda, da se ljube i to samo kako oni znaju.

Profimedia
 

Kortni i Travis, inače, otkako su zajedno, ne biraju ni vreme ni mesto gde će pokazati ljubav jedno prema drugom, što se može videti i u novom rijaliti programu poznate porodice.

Pored Kortni, prvi put se na ovom poznatom modnom događaju pojavila i njena sestra Kloi. Njen izbor haljine mnoge je podsetio na ono što je njena sestra Kim nosila pre nekoliko godina, te su je na mrežama prozivali da se nije potrudila.

Ovogodišnja MET Gala ostaće upamćena po tome što su sve sestre Kardašijan - Džener, kao i njihova majka Kris, bile prisutne. 

Kako je rekla, Kris je inspiraciju za njen izgled našla u Džeki Kenedi, mada mnogi misle da je više ličila na Lajzu Mineli. Ukusi su različiti.

Kako bilo, Kardašijanovi su još jednom dokazali zašto su u samom vrhu svetskog šoubiznisa, jer se o njima naširoko i naveliko priča, posle još jedne večeri gde su ukrali sva svetla pozornice.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike