Najjednostavniji trik da proširite farmerke koje su vam male: Pogledajte video koji svi gledaju i raduju se bakinom savetu

06.04.2022

10:19

0

Kako baba kaže

Najjednostavniji trik da proširite farmerke koje su vam male: Pogledajte video koji svi gledaju i raduju se bakinom savetu
profimedia-0295767367 - Copyright Profimedia

Imate li u ormanu par farmerica koje ste kupili kada ste imali koji kilogram manje, a sada ih ne možete zakopčati?

Situacija je još gora ako je reč o farmerkama koje stvarno volite i ne možete naći ni približno dobar model u radnjama.

Ako je verovati TikToku, ovaj problem ima vrlo jednosatvno rešenje zahvaljujući kojem ne treba da gubite kilograme niti da pretražujete prodavnice u potrazi za barem sličnim farmerkama.

Instagram/ gjgdenim
 

Naime, tiktokerka Lili Šokneht (Bug318_) s korisnicima ove društvene mreže podelila je trik kako proširiti farmerice koji joj je otkrila baka.

Procedura je vrlo jednostavna. Prvi korak je taj da se u farmerkama koje ne možete zakopčati istuširate.

Nakon toga malo ih nosite po kući da se dodatno rastegnu, a zatim ostavite da se osuše na vazduhu. I to je to. Nakon toga farmerke bi trebalo da vam stoje savršeno.

Verujte procesu, poručila je Lili svima koji možda sumnaju u ovaj način rastezanja farmerki, a osim što je njen video u kojem deli ovaj trik pogledan više od četiri miliona puta, i druge korisnice društvene mreže odlučile su ga isprobati nakon čega su podielile svoje oduševljene reakcije.

Mnogim damama žao je da ovaj trik nisu otkrile i ranije, ali svaki trenutak u kojem ponovno možemo nositi omiljene farmerke je dobar trenutak.

Jedina stvar koju su mnogi istakli kao odbojnu jeste činjenica da moraju neko vreme provesti u mokrom teksasu. Međutim, složili su se da će želja da stanu u farmerke nadjačati potencijalne probleme sa zgražavanjem i ježenjem.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike