Đorđo Armani predstavio novi trend šminkanja koji će svaka devojka obožavati

05.03.2022

15:56

0

Akcenat je na očima, a usnama naglašava prirodnost

Đorđo Armani predstavio novi trend šminkanja koji će svaka devojka obožavati
profimedia-0665599777 - Copyright Profimedia

Armanijeva revija godinama tradicionalno zatvara Milansku nedelju mode, a ovu su obeležile romantične kreacije kojima je predstavio svoju zimsku kolekciju 2022.

Novi trend šminkanja očiju

Neki on nas nedelje mode prate zbog novih trendova odeće, a neki zbog bjuti trendova koji će biti hit u nadolazećoj sezoni.

Ako ste zaljubljenica u klasični "smokey eyes look", a ipak želite da napravite mali zaokret u svojoj mejkap rutini, stigli ste na pravo mesto jer upravo je Armani klasiku doveo na novi nivo.

Uz kolekciju baršuna, metalika i zagasitih tonova,  Armani je naglasak stavio na oči, dok je usne ostavio "nude", što govori da još uvek možete ostaviti svoje "nude" ruževe na listi prioriteta.

Kompletno šminkanje sastoji se od "smokey" linije senke na pregibu oka koja se lagano blenda, ali da još uvek ostane vidljiva, kao blaža i suptilnija verzija "cut creasa".

Profimedia
 

Na kapak po želji možete staviti sjaj, ostaviti prazno ili ispuniti laganim korektorom.

Kako bi se oko još više otvorilo, koristio je belu mat senku u uglu oka te stavio nekoliko pojedinačnih veštačkih trepavica u ugao oka kako bi podigao pogled.

Obrve su ispunjene i lagano produžene kako bi išle u smeru senke, dok su usne satenskog "nude" finiša, pa izgledaju sveže i zdravo.

Kada je kosa u pitanju, vratili smo se u devedesete godine prošlog veka s pletenicama uz glavu ili jednostavno kreiranim "wet" izgledom.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike