Kad velika maca postane umiljata maca: Neobično prijateljstvo između crnog leoparda i rotvajlera (VIDEO)

07.03.2021

15:20 >> 20:21

0

Luna i Venza su prave zvezde na mrežama. Milioni ljudi prate njihove dogodovštine

Kad velika maca postane umiljata maca: Neobično prijateljstvo između crnog leoparda i rotvajlera (VIDEO)
Copyright Printscreen/Youtube

Posmatrati prijateljstvo između mačke i psa, uvek je zanimljivo, a zamislite tek kad je ta mačka ustvari pravi leopard. Nas je oduševilo druženje i igranje crnog leoparda Lune i njenog drugara Venza.

Luna je crni leopard koji se rodio u putujućem zoološkom vrtu. Sedmi dan od rođenja njena mama je odbila da je hrani. Zaposleni u zoološkom vrtu nisu odmah primetili da je mladunče izbačeno iz legla, što je dovelo do nekih zdravstvenih komplikacija.

Uprkos tome što su zaposleni imali u planu da je prodaju, a tako ne bi dobila adekvatnu negu i kontrolu kod veterinara, ona je udomljena od strane osobe koja je već imala iskustva sa velikim mačkama. U početku je i dalje imala pojedine zdravstvene probleme, međutim, uz pravilnu negu i konsultacije sa stručnjacima, Luna se potpuno oporavila.

A u svojoj novoj porodici, Luna ima pomalo neobično društvo. Njen najdraži drugar za igru je rotvajler Venza. Interesantno je to što je mladunče leoparda naučilo da se igra pažljivo, čak i kada vežba svoje veštine proganjanja, ona kontroliše svoje kandže, silu ugriza. Dok se pas koji po prirodi živi u čoporu, odmah postavio kao vođa čopora, pa Luna zna svoje mesto i poštuje ga.

Ipak, rotvajler joj dozvoljava da se igra, grize ga, čak i da mu se penje na leđa. Očigledno da i velike mace mogu da budu umiljate.

U međuvremenu su Luna i Venza postali ozbiljne zvezde, kako na Youtube-u, tako i na Tiktoku, gde njihova druženja pogleda više miliona ljudi.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike