Mače umislilo da je zec, pa postalo hit na TikToku: Kad budete videli kako skakuće, bićete nam zahvalni što smo pronašli ovaj video

24.03.2023

09:45

0

Autor: Z.A.S.

Ovo zbunjeno mače će vam ulepšati dan

Mače umislilo da je zec, pa postalo hit na TikToku: Kad budete videli kako skakuće, bićete nam zahvalni što smo pronašli ovaj video
Ilustracija - Copyright Freepik

Ljubav između životinja je prelepa, magična, pa možda čak i iskrenija nego ona među ljudima. Životinje vole bezuslovno i zauzvrat ne traže ništa. Primer toga je i ovaj neobičan par prijatelja.

Naime, jedno mače pronašlo je svog najboljeg prijatelja i to, ni manje ni više nego u zecu. Njih dvoje su nerazdvoji i maltene sve rade zajedno.

I možda to i ne bi bilo toliko neobično da njihova vlasnica kamerom nije uhvatila neobičan trenutak i odlučila da ga podeli na društvenoj mreži TikTok, a prizor je genijalan.

Sigurno vam je poznato da životinje, dok su još male, umeju da poprime osobine onih kojima su okružene. S obzirom na to da su ovo mače i zec nerazdvojni, izgleda se mače malo zbunilo.

"Kada vaše mače misli da je i ono zec" piše u videu u kojem se vidi zec kako je doskakutao do mačeta, a zatim mače koje počinje da skače baš kao zec.

Snimak je pogledalo više od 7,6 miliona ljudi i postao je viralan, a čim ga budete pogledali, postaće vam jasno i zbog čega.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike