Vlasnica odbila da mu da drugi obrok, pa je odlučio da sve preuzme u svoje šape: Snimak mačka koji krade, s razlogom je viralan (VIDEO)

03.03.2023

08:22

0

Autor: Z.A.S.

Definitivno je neodoljiv

Vlasnica odbila da mu da drugi obrok, pa je odlučio da sve preuzme u svoje šape: Snimak mačka koji krade, s razlogom je viralan (VIDEO)
Mačka - Copyright Pexels

Mačke su izuzetno svojeglave, imaju jak karakter, inteligentne su i svoje. Ne vole da imaju vlasnike i retko koja mačka će slušati komande i izvršavati ih. U prilog svemu tome govori i činjenica da one odlično znaju kako se zovu, odnosno po kom imenu ih zovete, ali ne žele da se odazovu.

Pored toga, mačke su i prilčno snalažljive i uvek se dočekaju na noge. Sigurno svi znate za ono da mačke, navodno, imaju devet života.

O snalažljivosti mačaka bi moglo mnogo da se priča, ali je uvek lakše navesti konkretan primer, a za to se pobrinuo jedan mačak koji je postao TikTok senzacija.

Korisnici ove društvene mreže su oduševljeni njegovom snalažljivošću, koju je pokazao, mada, ruku na srce, napravio je i veliki haos.

Naime, njegova vlasnica je podelila video u kojem se vidi haos koji je napravio u kuhinji, a sve zbog toga što je, nakon večere, želeo i drugi obrok koji je vlasnica odbila da mu da.

Mačak je odlučio da ništa ne prepusti slučaju, pa je tako skočio na radnu ploču i otvorio ormarić u nameri da sam nađe svoju hranu. U jednom trenutku se vidi kako gura glavu u kutiju u kojoj se nalazi njegova hrana, a zatim se vidi i kako baca kutije sa hranom iz ormarića.

Snimak haosa koji je napravio pregledan je skoro pola miliona puta, a lajkovan je preko 33.000 puta.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike