Dreser pasa otkriva: Ukoliko želite nežnog psa, ove tri rase su za vas najbolje rešenje, iako jedan deluje zastrašujuće! (VIDEO)

01.03.2023

08:28

0

Autor: Z.A.S.

Vil Aterton iz Ujedinjenog Kraljevstva često daje savete na svom TikTok profilu

Dreser pasa otkriva: Ukoliko želite nežnog psa, ove tri rase su za vas najbolje rešenje, iako jedan deluje zastrašujuće! (VIDEO)
Psi - Copyright Freepik

Na TikToku postoji pregršt zanimljivih videa, a često i mnogi stručnjaci pričaju na razne teme, objašnjavaju i rešavaju svakodnevne nedoumice koje mnogi od nas imaju.

Među njima je i Vil Aterton, dreser pasa iz Ujedinjenog Kraljevstva, koji na ovoj društvenoj mreži često priča o svojim iskustvima i rado daje savete.

Ovoga puta se osvrnuo na najnežnije pasmine i dao preporuku za nekoliko njih, u slučaju da takvog psa želite da gajite.

On je snimio video koji je objavio na svom TikTok profilu, a u njemu je objasnio da često pomaže ljudima da odaberu najbolju moguću rasu za svoj dom, a da mnogi traže psa koji će biti nežan i koji se neće rizično ponašati.

Njegova preporuka, u toj kategoriji, jesu ove pasmine.

Freepik
 

Kavalijer španijel kralja Čarlsa

- Za sve one koji traže manjeg psa uvek preporučujem Kavalijer španijela kralja Čarla - rekao je i objasnio da sa njima jednostavno nikada ne možete da pogrešite.

- Skoro nikada nemaju ozbiljne probleme u ponašanju, jako su umiljati, lako ih je dresirati i jednostavno su odlična pasmina - rekao je.

Freepik
 

Hrtovi

- Ako želite nešto većeg psa srednjeg rasta, pogledajte hrtove, pogotovo one malo starije koje treba udomiti - rekao je, dodajući: - Suprotno uvreženom mišljenju, oni su vrlo opušteni i vrlo nežni.

Freepik
 

Njufaundlend

Kada je reč o velikim rasama pasa, Vil je izdvojio pasminu njufaundlend. Kako je njegovo iskustvo pokazalo, u pitanju je najmirnija, najopuštenija i najnežnija pasmina u toj kategoriji. Inače, reč je o pasmini koja pripada najvećim pasminama pasa na svetu. Mužjaci su teški između 60 i 70 kilograma, dok su ženke teške između 45 i 55 kilograma.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike