Najezda najslađih lenjivaca: Pravi se da je povređen da bi ga "mama" nosila u rukama i to na samom početku šetnje (VIDEO)

02.02.2023

08:18

0

Autor: Z.A.S.

Fici je neodoljivo štene zlatnog retrivera koje zna da dobije ono što želi

Najezda najslađih lenjivaca: Pravi se da je povređen da bi ga "mama" nosila u rukama i to na samom početku šetnje (VIDEO)
Štene zlatnog retrivera - Copyright Freepik

Sigurno ste čuli, a možda i videli ponekog inteligentnog ljubimca koji uvek uspe da dobije ono što želi. Znamo da umeju da imitiraju svoje vlasnike, a znamo i da umeju da se prave da spavaju.

Međutim, umeju da budu i lukavi, pogotovo kada ne žele da šetaju. Nakon što smo imali priliku da vidimo kako pametni pas Gauda eskivira šetnju, sada možemo da vidimo i kako to radi jedan maleni zlatni retriver.

Iako je još uvek štene, Fici je prilično lukav, pa se, kada ne želi da hoda, pravi da je polomio nogu kako bi ga vlasnica nosila u naručju.

- Upomoć! Pao sam i ne mogu da ustanem! - napisala je njegova vlasnica u opisu videa koji je pregledan više od pola miliona puta, a koji nikoga nije ostavio ravnodušnim.

U samom videu napisano je i objašnjenje: - Pravim se da su mu noge polomljene kako bi morali da počnu da me nose 30 sekundi nakon što smo krenuli.

A Fici? On je neodoljiv i uopšte ne krije radost zbog toga što se nalazi u rukama svoje vlasnice, štaviše, u snimku se jasno vidi koliko u tome uživa.

"Kupi ranac u kojem možeš da ga nosiš!",
"Nije bio siguran koji su mu simptomi, pa je glumio da je mrtav u tvojim rukama",
"Kakva drama! Ovo je vrh", samo su neki od komentara TikTokera.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike