Svi znamo da žene glume orgazam, ali većina ne zna zbog čega: Neki razlozi će zauvek ostati misterija, a ovih sedam je dobro poznato

12.12.2022

20:01

0

Autor: 24sedam

Žene su nekada toliko umorne da jednostavno samo žele da završe s tim

Svi znamo da žene glume orgazam, ali većina ne zna zbog čega: Neki razlozi će zauvek ostati misterija, a ovih sedam je dobro poznato
Orgazam - Copyright Profimedia

Ukoliko spadate u žene koje glume vrhunac, svakako niste jedine, što naravno, uopšte ne znači da je to u redu. Naprotiv.

Međutim, iako su i muškarci svesni toga da žene povremeno (ili stalno) glume orgazam, još uvek je misterija zbog čega to rade.

Razloga je, svesni ste, može biti mnogo, ali ovih sedam su najčešći.

Profimedia
 

1. Zato što u neobaveznom seksu devojke skoro nikada ne dožive vrhunac

Novija istraživanja su pokazala da devojke koje praktikuju neobavezan seks sa nepoznatim partnerima imaju manje šanse da dožive orgazam, u odnosu na devojke koje su u dužim vezama (40 prema 75 posto žena). Možda su zbog toga solo devojke sklonije glumljenju orgazma - jer ne znaju kako da traže od partnera da ih zadovolji na pravi način.

2. Zato što mislite da uvek morate da imate ''srećan'' završetak

Dok je on na vama i treba mu još samo tri sekunde do vrhunca, vama je čudno da samo ležite s bledim izrazom na licu. Tada imate dva izbora: da ostanete tako i svojim izrazom lica mu kažete: ''Žao mi je'' ili da se odlučite za manje bolniju verziju: ''Malo mi je nedostajalo''.

Profimedia
 

3. Toliko ste umorne da samo želite da završite s tim

Kad ne ide, ne ide. Jednostavno se nekada ne osećate dovoljno raspoloženo za akciju. Tada vam je jedino rešenje da mu svojim pokretima lica pokažete da vam je toliko bilo dobro da više niste mogle da izdržite i tako prekinete ostale pokušaje.

4. Toliko vam se sviđa da vam je glupo da mu to samo i kažete

Iako već unapred znate scenario, jednostavno ne znate na koji način da mu to kažete. Možda je tako i bolje jer biste mogli da mu narušite libido.

Pexels
 

5. Ma koliko se trudile, ne uspeva

Isprobavate sve moguće poze, ali ništa ne uspeva. U sebi mislite: ''Zašto, ali zašto se sve ovo meni dešava?!''

6. Malo ste popile pa ste u stanju da se uživite u ulogu

Toliko ste pijane da ste u stanju da mu oderete kožu, ne biste li mu tako pokazale da vas dovodi do vrhunca. Grebete.. Grizete... Vrištite mu na uvo. Sve to mu deluje uzbudljivo, pa samo nastavljate s radom.

Freepik
 

7. Ako sam već glumila i sada ću

Ne pogađa pravu tačku. Misli da je to ''to'', a zapravo se ništa ne dešava. Međutim, nakon svega ovoga bi trebalo da uzmete u obzir da neki muškarci mogu da shvate kada glumite, ali vam to nikada neće reći. Zato, devojke, mudro razmislite pre nego što se upustite u još jedno ovakvo iskustvo.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike