Osveta se služi hladna: Mladoženja na venčanju pustio snimak mlade na kojem vodi ljubav sa mužem svoje trudne sestre (VIDEO)

11.08.2022

11:28

0

Autor: D. R.

Gosti su ostali šokirani, a on je svoj plan verovatno dugo kovao

Osveta se služi hladna: Mladoženja na venčanju pustio snimak mlade na kojem vodi ljubav sa mužem svoje trudne sestre (VIDEO)
profimedia-0091913483 - Copyright Profimedia

Jedan mladoženja je odlučio da se osveti svojoj devojci na vrlo ponižavajuć način. Naime, on je na dan njihovog venčanja, kada su se sve zvanice okupile kako bi ih pozdravile, pustio video u kom se jasno vidi kako ga ona vara. 

Na videu zbog kog je eksplodirao internet može se videti par kako hoda do sredine dvorane u kojoj je trebala da bude organizovana proslava venčanja.

Kada su stigli do svog mesta, okrenuli se ka prisutnim gostima, iza njih je počeo da se prikazuje snimak na platnu koji traje pet minuta.

Mladoženja je u taj snimak ubacio i onaj na kojem mlada ima seksualni odnos sa mužem svoje trudne sestre.

Među gostima u sali nastao je tajac, a mladoženja je grubo odgurnuo mladu od sebe.

- Zar si stvarno mislila da nisam znao za ovo? - viknuo je besno, a ona je na njega bacila bidermajer i otišla.

Video je nastao 2019. godine, ali je zahvaljujući društvenim mrežama ponovo postao viralan i izazvao je pravu pometnju. U samo nekoliko dana skupio je šest miliona pregleda i izazvao podeljene komentare kojih je inače bilo na hilljade.

Ipak, nisu svi odobravali mladoženjin osvetnički postupak, a neki su ga pitali zašto se uopšte potrudio oko venčanja i išao toliko daleko ako je znao šta mu ona radi iza leđa i da je to trebalo sa njom nasamo da rešava.

Par je bio zajedno dve godine, a poslednjih šest meseci su bili vereni. Mladoženja je navodno odmah započeo svoj plan osvete, čim je saznao za preljubu.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike