Sedam poznatih muškaraca koji su zavisnici od seksa: Jedan od njih je za mesec dana spavao sa čak 80 žena (FOTO)

12.10.2022

20:31

0

Autor: Z.A.S.

Među osobama koje se bore sa ovim problemom ima i mnogo poznatih, a ovih sedam muškaraca je to i javno priznalo

Sedam poznatih muškaraca koji su zavisnici od seksa: Jedan od njih je za mesec dana spavao sa čak 80 žena (FOTO)
seks ovisnici copy1 - Copyright Profimedia

Tema o kojoj se ne priča previše jeste zavisnost od seksa. Zvuči kao nemoguće, ali neki ljudi zaista imaju ovaj problem.

A šta je to zapravo?

Seksualno ponašanje koje utiče na normalan život pojedinca treitra se kao zavisnost od seksa. Karakteristično je to da, zavisnici od seksa, uprkos tome što su svesni da im ovakvo ponašanje može poremetiti vezu, posao, zdravlje i/ili psihološko stanje - nastavljaju sa njim.

Među osobama koje se bore sa ovim problemom ima i mnogo poznatih, a ovih sedam muškaraca je to i javno priznalo.

Profimedia
 

Majkl Daglas je, u biografiji koju je objavio 2012. godine, priznao da je zavisnik od seksa. Zbog nje je određeno vreme proveo i u klinici, a upravo ovaj problem je bio jedan od razloga za njegov prvi razvod. Daglas je u jednom od intervjua rekao čak i da je njegov otac Kirk, takođe poznati glumac, bio ponosan na činjenicu da mu je sin seksualni zavisnik.

Profimedia
 

Čarli Šin je kontroverzni glumac, poznat i kao nevaljali dečko Holivuda. Poznato je da se on već sa 25 godina, zbog problema sa zavisnošću od seksa, prijavio u jednu kliniku, ali da ovaj problem zapravo nikada nije rešio. Seksualna zavisnost je uništila njegov brak sa Deniz Ričards, a iz istog razloga mu je propala i svaka sledeća veza. Ovaj poznati glumac je 2015. godine javno priznao i da je HIV pozitivan.

Profimedia
 

Robi Vilijams se, od kako je u braku, prilično smirio, ali je poznato da je pre njega imao probleme sa drogom i alkoholom. Kažu da zavisnici jednu zavisnost zamene drugom, pa je tako i ovaj muzičar ove dve zavisnosti zamenio zavisnošću od seksa.

- Odrekao sam se droge i alkohola i želeo sam da to zamenim nečim drugim, pa sam imao više seksa, ali nisam pronalazio sreću u tome - izjavio je svojevremeno ovaj superstar.

Profimedia
 

Dejvid Duhovni je publici najpoznatiji kao agent Molder iz kultne serije "Dosije X", ali i kao pisac Henk Mudi iz čuvene "Kalifornikacije". Henk je u seriji zavisnik od alkohola i žena, kao i zavisnik od seksa. I dok su mnogi mislili da Dejvid samo igra takvog lika, glumac se sa ovim problemom borio i u stvarnom životu. Zavisnost od seksa je Duhovniju uništila dugogodišnji brak sa Teom Leoni.

- Dobrovoljno sam se prijavio u kliniku za lečenje zavisnosti od seksa - rekao je glumac 2008. godine nakon razvoda. 

Džek Nikolson/Profimedia
 

Za Džeka Nikolsona je glumica Kim Besindžer svojevremeno izjavila da je lud i da nikada nije upoznala osobu koja je toliko opsednuta seksom. Ni sam Nikolson ne krije da obožava seks, a jednom prilikom je na pitanje koliko ima dece, odgovorio: - Možda ih imam i devet hiljada, jer nekada sam živeo prilično slobodno i nikada mi nije bilo dosta žena. Bilo je dana kada bih u krevetu završio sa četiri ili više žena. -

Profimedia
 

Rasel Brend baš kao i Džek Nikolson ima prilično bogat seksualni život, a navodno ima i tim koji mu traži žene za seks. Glumac ne krije da je seksualni zavisnik, a tvrdi i da je u jednom mesecu spavao sa čak 80 žena.

Profimedia
 

Tajger Vuds je nekada važio za sportsku ikonu, ali se u trenutku pretvorio u posrnulog sportistu i zavisnika od seksa. Zavisnost mu je upropastila i brak sa Elin Nordengren, a kasnije je priznao i da nije mogao da se obuzda i da je zavisnost od seksa bila jača od njega. Nakon brojnih afera koje su isplivale na površinu i razvoda koji je bio neminovan, Vuds je zatražio stručnu pomoć.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike