Žena poklonila mužu seks-lutku nakon što se mučila da održi korak sa njegovim visokim libidom

22.07.2022

20:18

0

Autor: D. R.

Lutka čak i liči na nju

Žena poklonila mužu seks-lutku nakon što se mučila da održi korak sa njegovim visokim libidom
profimedia-0707917946 - Copyright Profimedia

Žena koja nije mogla da održi korak sa visokim seksualnim nagonom svog muža, odlučila je da mu kupi seks-lutku i da „skine pritisak“ sa sebe kada nije raspoložena. Čar Grej i njen 28-godišnji muž Kalum iz Vorvikšira sada su u spavaću sobu uveli lutku koja deluje vrlo živo i koju zovu Di.

Par je u početku bio otvoren za istraživanje grupnog seksa u pokušaju da „začini stvari“ - ali Čar je imala sumnje i brinula se da bi mogla postati ljubomorna. Kao rezultat toga, ona je odlučila da svom suprugu pokloni lutku od 1.500 funti kao neki vid kompromisa.

- Razgovarali smo o tome da začinimo stvari i da imamo trojku ili četvorku, ali, kao i većina devojaka, brinula sam se da neću moći da gledam Kaluma sa drugom ženom - počinje priču Čar.

Profimedia
 

- Bila je to zajednička odluka da kupimo seks-lutku, ali je to bila najbolja odluka i definitivno je poboljšala naš seksualni život - kaže ona i nastavlja:

- Sjajno je zato što Kalum ima visok seksualni nagon i ako nisam raspoložen, on ima Di. Oboje volimo da eksperimentišemo sa njom i ona se takođe redovno pridružuje našim uzbudljivim sesijama.

Par kaže da Di sada tretira kao još jednog člana njihove porodice, pa čak im se pridružuje na putovanjima kolima i kada gledaju TV.

- Ona nije samo lutka, mi smo zaista vezani za nju. Pomogla je da ojačamo našu vezu i zapalila naš seksualni život - dodaje Čar.

Profimedia
 

Muž i žena, koji su zajedno četiri godine, kupili su lutku preko interneta u junu 2022. godine – nakon što su prethodno posedovali lutku koja „jednostavno to nije radila“ umesto njih. Umesto toga, odlučili su se za realističniji model - koji liči na plavušu Čar.

- Bio je veliki izbor, ali smo na kraju našli Di, za koju mislimo da liči na mene. Nikad nisam ljubomorna jer tu nema emocija – ona nije stvarna, ali je definitivno začinila stvari. Kalum ima veći seksualni nagon od mene, tako da je sjajno što ima Di kada ja ne želim da imam seks - zaključila je Čar.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike