Začinite stvari u spavaćoj sobi: Poza slona povećava intimnost i pruža divlje orgazme

02.07.2022

18:53

0

Autor: D. R.

Poza koja će vas još više zbližiti s partnerom ne zahteva nikakve posebne akrobacije, a oboje će vas dovesti u ekstazu

Začinite stvari u spavaćoj sobi: Poza slona povećava intimnost i pruža divlje orgazme
Seks - Copyright Profimedia

Možda baš sada tražite način da uvedete nešto novo u svoj ljubavni i seksualni život, a da to uključuje bliskost i intimu. U tom slučaju ova seks poza bi mogla da bude doslovno pun pogodak za vaše želje.

Poza slona možda zvuči komplikovano, ali to je zapravo jedna od jednostavnijih poza koje se nalaze u Kama Sutri, a podjednako je prijatna za oba partnera.

Poza je osmišljena tako da cilja ona stvarno superosetljiva mesta, a to je prilično dobra poza za isprobavanje kad niste raspoloženi za nešto previše komplikovano.

Inspirisana je parenjem slonova, ponekad poznata kao "držanje slona", i omogućava muškarcu da pogodi sva mesta koja će vam pružiti zadovoljstvo.

Kako izvesti pozu slona?

Ova poza zaista nije komplikovana za izvođenje. Žena treba da legne na stomak s bedrima jedno uz drugo. Verovatno je najbolje to učiniti na krevetu, sofi ili na mestu na kojem će vama i partneru biti ugodno, piše "Daily Star". 

Profimedia
 

Muškarac ulazi odpozadi i moraće sve vreme da se podupire rukama dok je iznad žene. Žena treba da podigne gornji deo tela sa kreveta da bi mogla da se približi svom partneru, kako bi mogli da se maze ili šapuću slatke stvari.

Kako pozu učiniti intenzivnijom?

Postoje određene stvari koje mogu pomoći dubljem prodiranju. U suštini seks će postati intenzivniji ako žena nagne svoje telo unazad.

Kako bi još više pojačao orgazam, žena može stisnuti svoje mišiće i prekrstiti gležnjeve. To će omogućiti partneru, dok penetrira, da oseti kontrakcije.

Imajući sve to na umu, ova jednostavna poza vredna je pažnje jer će se sigurno svideti obema stranama.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike