Muškarci sa manjim polnim organom ovu pozu izbegavaju, a zapravo je odlična za njih

22.05.2022

18:41

0

Za nju jeste potrebna određena snaga, ali će vam se trud isplatiti

Muškarci sa manjim polnim organom ovu pozu izbegavaju, a zapravo je odlična za njih
Seks - Copyright Pexels

Koliko god voleli partnera, kada ste dugo u vezi, seks ume da postane malo monoton. Promena je uvek dobrodošla, a može da se ogleda i u isprobavanju nove poze.

Ovo naravno ne znači da treba da isprobavate nešto previše komplikovano, ali nešto što ne iziskuje previše fizičke spremnosti vam, sigurno, neće naškoditi.

Profimedia
 

Ukoliko do sada već niste, vreme je da isprobate "G-force" pozu. Partner preuzima svu kontrolu, a vas će dovesti do ludila.

Poza je vrlo jednostavna, a partnerove kretnje će vas "pogoditi" tačno tamo gde treba.

Lezite na leđa i savijte noge u kolenima, a partner neka klekne ispred vas. Neka on zatim, vaša stopala premesti sa svake strane svog torza, jer ćete, na taj način, imati bolji oslonac za vreme penetracije.

Za seks u ovoj pozi je potrebno imati određenu snagu, a ona vam omogućava da se okrenete i eksperimentišete s penetracijom pod raznim uglovima…ili da jednostavno ležite i prepustite se partneru i uživate.

Profimedia
 

Još jedna dobra strana te poze je to što on ima slobodne ruke samo za vas, a to je idealno ako želite u igru da dodate i vibrator kako biste povećali intenzitet užitka. Treba napomenuti da je ova poza odlična za momke s manjim polnim organom.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike