Britanka je imala intimne odnose svako veče, 365 dana zaredom: Evo šta je zaključila

27.05.2022

19:44

1

Suprug i ona imali su seks svaki dan godinu dana, to nije učinilo njihovu vezu otpornom na razvod, ali...

Britanka je imala intimne odnose svako veče, 365 dana zaredom: Evo šta je zaključila
brittanyherself - Copyright Printscreen/Instagram, brittanyherself

Književnica i majka troje dece iz Velike Britanije, Britani Gibons, odlučila je da vodi ljubav sa mužem baš svaki dan, 365 dana zaredom, i uspela je u tome.

Šta je navelo da donese takvu odluku i šta je to učinilo njihovom braku, otvoreno je govorila za jedan strani portal:

- Nisam to uradila da bih spasavala našu vezu, učinila sam to da bih spasila sebe. Naime, ubrzo nakon trećeg porođaja izlazila sam iz kade i pogledala se u ogledalo. Pomislila sam: "Ko je pustio moju mamu ovde?". Od tog trenutka više nisam želela da budem gola. Gasila sam svetla tokom seksa, odećom sam prekrivala stomak i grudi, i čekala da suprug izađe iz sobe kako bih se presvukla - započela je svoju ispovest.

- Zapitala sam se seća li se moj suprug kako izgledam gola. Tada mi je palo na pamet da treba da imamo seks svake večeri, i tako 365 dana. Na tu ideju sam došla nakon razgovora s prijateljicom koja je to isto radila, baš svake noći. Dakle, ona i njen muž su imali seks svaki dan otkako su se venčali, i bili su jedan od najzanimljivijih, najzabavnijih i najsnažnijih parova koje znam - nastavila je.

Britani je rekla kako joj je u početku ta ideja bila odbojna, ali je znala da mora da savlada gnušanje koje oseća prema svom telu. Međutim, kako su dani i nedelje prolazili, počela je da se raduje svakom odnosu.

- Seks je postao više od seksa, probudila su se neka osećanja. Postali smo romantičniji, više smo se dodirivali i svako jutro smo se strastveno ljubili pre odlaska na posao. Veza nam je postajala čvršća i bolja. Ponovo sam uživala u seksu, uživala sam u svom telu i napokon sam prestala da skrivam svoje fizičke nedostatke. Prihvatila sam da izgledam tako kako izgledam. Po prvi put mi je bilo važnije da seks bude dobar nego da mi stomak izgleda ravnije - priznala je.

Nakon godinu dana prestala je da oblači odeću kad ne treba i opušteno je odlazila u kupatilo gola. Veza sa suprugom i njenim telom se neverovatno promenila.

- Sada, nakon tri godine, i dalje se seksamo baš svaku noć. Šalim se, naravno! Nemam seks sa svojim mužem svaki dan, ne više. Ne zato što nam je muka jedno od drugog - iako priznajem, moja karlica i bedra su prihvatili situaciju - već zato što smo ljudi, a ne roboti. Međutim, efekti i pouke iz ovog iskustva su i dalje očigledne u našem braku, čak i sada.

Tvrdi da je naučila da bude bolja supruga, bolja majka i oseća mnogo veće samopouzdanje.

-  Redovni seks sa ne čini moj brak otpornim na razvod, niti imunim na neverstvo ili ljutnju, ali mi pomaže da se osećam dovoljno samouvereno i udobno u svojoj koži da preživim ako se to ipak dogodi - zaključila je Britani.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike