Za sebe kaže da je muškarac s najviše stila u Africi i na svetu: Pet godina živeo na ulici, a sada ima više od 160 odela i 200 pari cipela

27.04.2021

19:19

0

Autor: Z. A.

Pravo značenje izreke sve u istom tonu

Facebook: James Maina Mwangi

Džejms Maina Mvangi (James Maina Mwangi) iz Najrobija u Keniji postao je poznat zahvaljujući jedinstvenom modnom stilu. Za sebe kaže kako je najbolje odeveni muškarac u Africi, ako ne i u svetu.
Sve na njemu – od njegovih odela, šešira i kravata do futrola za mobilni i ostalih dodataka – usklađeno je.
Džejms je u intervjuu za BBC otkrio da ima preko 160 odela i 200 pari cipela.

Jarke i živahne boje izdvajaju ga iz gomile. Za sebe kaže kako bi mogao biti najbolje odeveni čovek u čitavoj Africi, ako ne i na svetu.

Facebook: James Maina Mwangi

Dodao je i kako meštani Najrobija ponekad ismevaju njegov stil jer su poznavali njegovog oca – borca ​​za slobodu koji je bio siromašan. Ipak, Mvangi je uvek želeo da bude drugačiji od drugih ljudi.

Facebook: James Maina Mwangi

– Napustio sam školu kad sam imao 12 godina. Odlučio sam da odem u Najrobi jer je moj otac tamo bio borac za slobodu. Živeo sam na ulici pet godina pre nego što sam se zaposlio u kiosku. Imao sam samo jednu košulju i jedne pantalone koje sam prao samo vodom. Nekima sam zbog toga bio simpatičan, ali bilo je i onih koji su me maltretirali. Molio sam Isusa Hrista da mi da mudrost. Imao sam viziju da ću jednog dana biti zvezda u Isusovo ime i to se ostvarilo – rekao je.

Facebook: James Maina Mwangi

– Ako želite biti blagosloveni i iskreni, morate da služite svom narodu i zajednici. Potrebne su nam dostojanstvene vođe koji će moći održati reč – dodao je.

Facebook: James Maina Mwangi

Takođe, pokrenuo je i svoj modni brend.

– Morate tražiti od boga tri stvari da biste bili poput onoga što sam ja danas: ukus, izbor i mudrost – kaže Džejms, a prenosi Bored Panda.

Instalirajte našu IOS ili Android aplikaciju – 24sedam.rs

možda će vas i ovo zanimati

Komentari (0)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

Povezane vesti