Odličan trik! Žena otkrila kako da očisti rešetke iz rerne bez ribanja i muke

26.02.2022

07:59

0

Podelila je fotografije pre i posle transformacije na Fejsbuku i oduševila brojne korisnike

Odličan trik! Žena otkrila kako da očisti rešetke iz rerne bez ribanja i muke
Rerna, čišćenje - Copyright Profimedia

Čišćenje rerne najgori je kućni posao od svih. Zagorela mast čini to tipično iscrpljujućim zadatkom, ali ovaj jednostavan trik sasvim će vam olakšati posao i pomoći da vam rešetke iz rerne ponovno zasjati! I neće vam trebati nikakvi posebni proizvodi niti jake hemikalije.

Jedna mama otkrila je kako je uspela da svoje prljave rešetke za rernu izgledaju kao nove tako što ih je dva sata potapala u kadi. Njena metoda bila je jednostavna – stavite rešetke u kadu s vrućom vodom i dodajte tri tablete za mašinu za posuđe, a zatim ih samo ostavite da odstoje i da se rastope.

Podelila je fotografije pre i posle transformacije na stranici čišćenja na Fejsbuku, nakon što je samo nekoliko sati ranije na istoj stranici tražila rješenje, kako prenosi Metro.

Printscreen/Facebook/
 

U svojoj objavi na Facebooku otkrila je da je pribegla korišćenju tableta za mašinsko pranje posuđa jer je nije imala ništa drugo pri ruci. Ali bila je oduševljena kada su bile neverovatno efikasne.

Samo laganim ribanjem gotovo se sva prljavština skinula osim onog što je bilo na ivicama koje je teško očistiti, otkrila je.

Žena je takođe predložila da koristite posudu za ribanje rešetki nakon što je shvatila da će morati dobro da izriba kadu nakon što završi s procesom čišćenja.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike