Dijeta Lepe Brene: Zahvaljujući ovom jelovniku i jednom pravilu pevačica može da se pohvali savršenom linijom

30.04.2021

13:20

2

Autor: Z. A.

Pevačica strogo poštuje ova pravila već godinama

Lepa Brena RTS screenshot

Na samom početku karijere Lepa Brena je muku mučila sa viškom kilograma. Kako sama kaže, jednog dana je stala pred ogledalo i shvatila da hitno mora da smrša.

Od tada do danas se pridržava ovog jelovnika. Zhvaljujući njemu, ona ima savršenu liniju, a izgubljene kilograme nikad nije povratila.

Kada je počela da se hrani na ovaj način, za šest meseci je sa 89 kilograma spala na 67.

Pevačica smatra da je umerenost ključ za dobru liniju i zdravlje.

– U mojim godinama čovek nauči da ne treba ni u čemu da preteruje, naročito u mesu, koje je kod nas glavno u jelovniku – ispričala je pevačica za „Blic“ i objasnila kako je godinama uspela da zadrži figuru na kojoj su joj mnoge žene zavidele:

– Svakog jutra kad ustanem vežbam jogu. Bez obzira na to koliko godina imate, bitno je da jedete manje jer se tada bolje osećate. Volim da pojedem i slatkiše i poneki hamburger, picu, samo što se trudim da ne preterujem – zaključila je folk zvezda.

Evo kako izgleda njen plan ishrane:

Dan 1

Doručak: Musli od ovsanih pahuljica, badema i svežeg voća

Ručak: Riba sa roštilja i povrće na pari

Večera: Potaž, supa ili veliki tanjir sa mladim sirom

Dan 2

Doručak: salata i 2 kuvana jajeta

Za salatu je potrebno: 1 šolja kupusa, ½ šolje šargarepe, ½ šolje cvekle, 1 supena kašika ulja

Priprema salate: nakon što promašate sastojke, prelijte ih uljem

Ručak: tanjir potaža od povrća, 200 g grilovane ribe, sveža salata od povrća, po izboru

Večera: salata

Potrebno je: 1 šargarepa, 1 krastavac, 1 šolja crvenog kupusa, ½ praziluka, 1 šolja zelene salate, rukole, mladog spanaća, 1,5 kašika ulja, ½ kašike limunovog soka, 150 g grilovane piletine/ konzerva tunjevine, šolja jogurta

Priprema: nakon što sastojke isečete do željene debljine, izmiksajte ih i uživajte u zdravom zalogaju

Dan 3

Doručak: omlet sa brokolijem i sirom

Ručak: tanjir potaža od povrća, 150 g grilovanog bifteka, sveža salata od povrća

Večera: mediteranska salata od tunjevine

Potrebno je: ¼ zelene salate, 100 g paradajza, ¼ crvenog luka, ½ krastavca, ½ zelene paprike, 20 g feta sira, 20 g maslina, ½ kašike origana, ½ konzerve tunjevine u maslinovom ulju, 15 ml sirćeta/limunovog soka, ½ supene kašike ulja, 200 ml jogurta

Priprema: promešati tunjevinu, zelenu salatu, paradajz, crveni luk, krastavac i papriku. Dodati sir i masline i jogurt. Dodatno promešati, staviti sir, masline i preliti sirćetom ili limunovim sokom

Dan 4

Doručak: omlet i salata

Ručak: tanjir potaža, 200 g grilovanog belog mesa, sveža salata od povrća

Večera: Cezar salata

Dan 5

Doručak: mafini sa paprikom, pečurkama i jajima

Ručak: tanjir potaža od povrća, 200 g grilovane ribe, sveža salata od povrća

Večera: Sezinska vitaminska salata sa kockicama mesa

Instalirajte našu IOS ili Android aplikaciju – 24sedam.rs

možda će vas i ovo zanimati

Komentari (2)

Comments(2)

  1. Eno kaže:

    Vide ih, isti plastičar ih radio

  2. milica kaže:

    hahahaha dve pecurke

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

Povezane vesti