Popularna tiktokerka dugo je bila veganka, a onda je počela da jede sirovo meso (VIDEO)

28.09.2021

12:50

0

Bivša veganka uživa u neprerađenom mesu i organima životinja

Popularna tiktokerka dugo je bila veganka, a onda je počela da jede sirovo meso (VIDEO)
Copyright Printscreen/TikTok

Mlada Erika Dobek stekla je veliku popularnost na TikTok društvenoj mreži deleći detalje o svom načinu ishrane. Pre nekoliko godina postala je veganka, a sada se vratila mesu, ali ne u obliku na kakav smo navikli. Naime, Erika tvrdi da jede sirovo meso i organe životinja.

Ova 22-godišnjakinja je otkrila sve prednosti i mane koje joj je veganstvo donelo. Tvrdi kako je nakon godinu dana isključivo veganske prehrane počela da dobija cistične akne, a menstruacija joj je, tvrdi, prestala.

Printscreen/TikTok
 

Kada joj je dermatolog rekao da u ishranu treba da uključi neke životinjske proizvode zbog manjka cinka, tiktokerka je počela da istražuje praksu jedenja sirovog mesa i organa.

Erika objašnjava da i dalje jede "normalnu hranu", te da su joj porcije sirovog mesa veličine dlana. Kaže i da joj jedenje sirovog mesa daje osećaj euforije.

 

@ericaeatsorgans Reply to @georgia.mamou audio from YouTuber - HealthSatoriProject #liver #organmeat #superfood ♬ original sound - Erica Dobeck

Njene objave su na društvenim mrežama izazvale brojne reakcije ljudi, među kojima prevladavaju oni koji se čude njenom odabiru. 

- Reakcije su definitivno pomešane. Neki mi se dive, dok drugi misle da je to odvratno i pitaju se jesam li psihički stabilna. Razumem zašto je mnogima to odvratno i zašto su zbunjeni, to je jednostavno nekonvencionalno i drugačije, pa gnusne reakcije ne shvatam previše lično - dodaje ona.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: D. R.

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike