Nova verzija Land Rover 110 Hard Top N1 - praktično radno vozilo sa tovarnim prostorom uskoro na putevima Srbije

21.10.2021

09:55

0

Verzija Hard Top-a za sve namene

Nova verzija Land Rover 110 Hard Top N1 - praktično radno vozilo sa tovarnim prostorom uskoro na putevima Srbije
DefenderN1_salon-0016 - Copyright Foto: Promo

Besprekoran dizajn, elegantan, fenomenalnih performansi.

Kao i do sada, kod Defendera se koriste samo najizdržljiviji materijali testirani do krajnjih granica njihove postojanosti. Defender je dizajniran u svrhu optimalnog trajanja.

Na izazovnim površinama, poput peska, trave ili snega, obrtni moment se može izbalansirati između prednjeg i zadnjeg dela točkova za maksimalnu vuču. Osim toga, pruža poboljšanu ekonomičnost goriva i smanjenu emisiju CO2. 

S pogonom na sva četiri točka, ovaj terenac je po svojoj prirodi izuzetno moćan. Uspešno savladava i najzahtevnije terene i vozaču pruža neophodno samopouzdanje da se iz urbane sredine i gradske vreve upusti u vožnju po nepristupačnim terenima, po snegu ili pak klizavim terenima.

S obzirom na sve pomenuto, Land Rover je redizajnirao svoj osnovni model 110 Hard Top i napravio još veći i još snažniji. Ideja vodilja je bila da se funkcionalnost i upotrebljivost prtljažnog prostora dovedu do maksimuma. Prtljažnik je sačinjen od čvrstih materijala i pametnim rešenjem za skladištenje kao bi premašio mogućnosti bilo kog svog prethodnika.

Foto: Promo
 

Napravljen za bezbedan transport teškog, glomaznog i važnog tereta preko terena kojim će verovatno proleteti. Vožnja ovog terenca pruža jedinstveno iskustvo gde dok krstarite najtežim putevima, osećate udobnost luksuznog automobila.

Idealan je za sve one koji imaju potrebu da u svakodnevnom obavljanju posla osvajaju i nepristupačne terene,  ali i za lovce, skijaše, ljubitelje prirode, odnosno za sve vozače kojima je potrebno pouzdano radno vozilo sa tovarnim prostorom bilo za asfaltne puteve ili "off road" terene.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: D. R.

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike