Vlasnici "Tesla" automobila prekinuli štrajk glađu - jer su ogladneli

04.09.2022

14:12

0

Autor: Z.A.S.

Njih dvadesetak je odustalo od protesta već nakon 24 sata

Vlasnici "Tesla" automobila prekinuli štrajk glađu - jer su ogladneli
tesla hrana copy - Copyright Profimedia/Pixabay

Dvadesetak nezadovoljnih norveških vlasnika Tesla automobila, koji su štrajkovali glađu zbog kvarova na svojim električnim vozilima, prekinuli su protest već nakon 24 sata.

Norveška grupa započela je štrajk glađu pre nego što je izvršni direktor Tesle, Ilon Mask stigao u Oslo na energetsku konferenciju. Vlasnici Tesli zatražili su pomoć na originalan način nakon što su obelodanili niz kvarova na svojim vozilima koji nisu ispravno otklonjeni.

Neki vlasnici navode da su imali lošu korisničku uslugu, a drugi tvrde da nikad nisu dobili povratni poziv iz kontaktnog centra.

Mnoge pritužbe vlasnika nisu baš nove. Neki uočeni problemi uključuju loš kvalitet boje, rđu, ručke na vratima zaglavljene na hladnoći i požutele ekrane multimedijalnog sistema.

Problemi sa osvetljenjem automobila, deformisana sedišta, nakupljanje vode u prtljažniku i smanjena snaga takođe su među pritužbama.

Osim na kvarove na automobilima, protest se odnosio i na korisničku službu kompanije. Vlasnici kažu da ih drže na čekanju predugo – pre nego što im odgovore na poziv, a povratnih poziva uglavnom nema.

Unsplash
 

Norveški vlasnici verovali su da će sve biti rešeno ako na probleme skrenu pažnju Ilonu Masku. Zato su svojim vozilima ispisali poruku "HELP" koja se vidi iz ptičje perspektive.

Epilog: dvadeset vlasnika Tesli prekinulo je štrajk glađu nakon manje od 24 sata. Razlog: bili su - gladni.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike